Mernétek repülni 12 órát egy 1 hetes újszülettel? Nyilván plusz még az időeltolódás.
Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 13:11
1/15 anonim válasza:
1 hetest egyáltalán felengednek a gépre? Biztos nem csinálnám.
2/15 anonim válasza:
Ingyenes, szakmai tanácsom. [link] Szívesen!
(Emberileg, ha meghallanám ordítani a járatomon, én megölném a családod, ott a gépen!)
3/15 BeefEater válasza:
Ha utálnám a saját gyerekemet és mindenki mást is aki körülöttem ül akkor igen. Egyébként kizárt dolog.
4/15 anonim válasza:
Nyilvan a repules fontosabb, minthogy par honapig megulj a s'ggeden.
5/15 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Már a gondolatot sem értem.
6/15 anonim válasza:
Állj!
Szerintem a kérdező ettől fél, és azért kérdi, ha menekülniük kell: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes..
7/15 anonim válasza:
Ne viccelj, annyira kezdetleges még egyhetesen a babák ideg- és immunrendszere , hogy sok dolog mehet félre. Mondjuk aki a sírástól tart, azt nem igazán értem, mert jó eséllyel végigalussza az út nagy részét egy ilyen fiatal gyermek. Az később jön, amikor végigordíthatja az utat vígasztalhatatlanul.
8/15 anonim válasza:
Kizárt dolog! És nem a gyereksírás miatt aggódó idióták miatt, hanem a baba egészsége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!