Elolvasom/letöltöm a beérkezett e-maileket. Megnézem a friss híreket.
Ha a beérkezett e-mailek megvannak gépemen, utazás közben meg tudom írni a választ és elmegy, ha megérkeztem.
2022. szept. 22. 13:49
2/12 anonim válasza:
Nézeki ki a fejemből, nyomkodom a telefonom, stesszelni egyáltalán nem szoktam emiatt.
2022. szept. 22. 13:53
3/12 anonim válasza:
Nézelődök és próbálom elképzelni, hogy ki hová megy.
Ki utazik először, ki tűnik rutinosnak.
Illetve azt szoktam tippelgetni, hogy vajon a tömegből ki fog mellettem ülni.
Az a vicces, hogy amikor kiszúrok valakit aki valamiért kitűnik, szinte mindig a közelemben ül a gépen.
2022. szept. 22. 14:28
4/12 anonim válasza:
Elgondolkodom az életemen és reménykedek, hátha lezuhan a gép.
2022. szept. 22. 14:31
5/12 anonim válasza:
Olvasok (kindle app), youtube videókat nézek telefonon, zenét hallgatok, mászkálok, nézelődök vásárlás nélkül, ha éhes vagyok eszek valamit, mikor mihez van kedvem. Nem stresszel az utazás, így ez nem szempont.
2022. szept. 22. 14:46
6/12 BeefEater válasza:
Kiülök valami ablakhoz és nézem az előtéri forgalmat, olvasok, iszom/eszem valamit.
2022. szept. 22. 15:18
7/12 anonim válasza:
Stresszelni nem szoktam (legfeljebb covid óta azon, hogy mi van, ha szúrópróbaszerűen kiszednek tesztelésre, és pozitív lesz - mert ugye vannak tünetmentes fertőzöttek). Egyébként nézem a fel- és leszálló gépeket, figyelem az embereket, nézelődök az üzletekben, eszem-iszom, olvasok, játszom a telefonon - attól is függ, mennyivel előbb vagyok ott.
2022. szept. 22. 16:37
8/12 anonim válasza:
Zenét hallgatok, kajálok, notin melózok.
2022. szept. 22. 18:28
9/12 anonim válasza:
Olvasgatok, játszok valamit a telefonon, nézem a gépeket meg a csajokat. Eddig 4 óra volt a leghosszabb, amit várni kellett, de meglepően hamar eltelik a reptéren, mert azért mindig történik valami.
Ha nagyobb a reptér, és látsz valahol egy nagyobb/jobb gépet, mire elmész megnézni meg visszajössz, akár egy óra is eltelhet.
2022. szept. 22. 18:56
10/12 anonim válasza:
Ha nem kell rohanni a connecting flighthoz, bemegyek a lounge-ba, eszem, iszom aztán keresek valami csendesebb helyet ahol lehet szunyálni. Párizsban a Schengenen túli lounge-ban külön hálófülkék és szauna is van. A zuhany majdnem mindenütt alap
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!