Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Reptéren várakozás közben mit...

Reptéren várakozás közben mit csinálsz?

Figyelt kérdés

Sajnos sokszor veszek valamit enni a stressz ellen.

Általában olvasni szoktam ha valahol unatkozom, de az utazás annyira felstresszel, hogy az olvasnivalóra/zenére is nehéz koncentrálnom.

Más is van így ezzel?

2022. szept. 22. 13:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Elolvasom/letöltöm a beérkezett e-maileket. Megnézem a friss híreket.

Ha a beérkezett e-mailek megvannak gépemen, utazás közben meg tudom írni a választ és elmegy, ha megérkeztem.

2022. szept. 22. 13:49
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Nézeki ki a fejemből, nyomkodom a telefonom, stesszelni egyáltalán nem szoktam emiatt.
2022. szept. 22. 13:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézelődök és próbálom elképzelni, hogy ki hová megy.

Ki utazik először, ki tűnik rutinosnak.

Illetve azt szoktam tippelgetni, hogy vajon a tömegből ki fog mellettem ülni.

Az a vicces, hogy amikor kiszúrok valakit aki valamiért kitűnik, szinte mindig a közelemben ül a gépen.

2022. szept. 22. 14:28
 4/12 anonim ***** válasza:
6%
Elgondolkodom az életemen és reménykedek, hátha lezuhan a gép.
2022. szept. 22. 14:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Olvasok (kindle app), youtube videókat nézek telefonon, zenét hallgatok, mászkálok, nézelődök vásárlás nélkül, ha éhes vagyok eszek valamit, mikor mihez van kedvem. Nem stresszel az utazás, így ez nem szempont.
2022. szept. 22. 14:46
 6/12 BeefEater ***** válasza:
100%
Kiülök valami ablakhoz és nézem az előtéri forgalmat, olvasok, iszom/eszem valamit.
2022. szept. 22. 15:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Stresszelni nem szoktam (legfeljebb covid óta azon, hogy mi van, ha szúrópróbaszerűen kiszednek tesztelésre, és pozitív lesz - mert ugye vannak tünetmentes fertőzöttek). Egyébként nézem a fel- és leszálló gépeket, figyelem az embereket, nézelődök az üzletekben, eszem-iszom, olvasok, játszom a telefonon - attól is függ, mennyivel előbb vagyok ott.
2022. szept. 22. 16:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Zenét hallgatok, kajálok, notin melózok.
2022. szept. 22. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Olvasgatok, játszok valamit a telefonon, nézem a gépeket meg a csajokat. Eddig 4 óra volt a leghosszabb, amit várni kellett, de meglepően hamar eltelik a reptéren, mert azért mindig történik valami.

Ha nagyobb a reptér, és látsz valahol egy nagyobb/jobb gépet, mire elmész megnézni meg visszajössz, akár egy óra is eltelhet.

2022. szept. 22. 18:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kell rohanni a connecting flighthoz, bemegyek a lounge-ba, eszem, iszom aztán keresek valami csendesebb helyet ahol lehet szunyálni. Párizsban a Schengenen túli lounge-ban külön hálófülkék és szauna is van. A zuhany majdnem mindenütt alap
2022. szept. 22. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!