Éjszakázni a reptéren, vagy drágább jegyen felül egy este szálláson töltése?
Dániában fogok tanulni, ezért augusztus közepén utazok ki.
A probléma csak annyi, hogy a szállásomhoz a kulcsot csak adott nap 12:00 és 15:00 között tudom átvenni, viszont Budapestről csak horribilis összegekért lehet úgy repülni, hogy abban az időpontban már a városban legyek.
Ezért két lehetőségem lenne:
1) olyan repülőutat keresek, amivel másnapra érek oda
2) előző nap elutazom, s azt az estét hotelben töltöm, ahonnan 10 után kijelentkezve át tudom venni az irodában a kulcsot dél után
az 1)-essel a probléma:
- csak úgy lehetséges, ha 8 órát várakozok átszállásnál a reptéren este
- másnap még mindig lenne 3 órám (reptérről kijövet után), amit el kéne valahogy vernem, mielőtt felvehetem a kulcsot
+ ellenben nagy előny, hogy ez a legolcsóbb repülőjegy egész hónapban, s a szálláson is spórolok egy 20ast
míg a 2) problémája, hogy:
- maga a repülőjegy is (lényegesen) drágább (~15-30ezer forinttal;ami egy 40-60ezres jegynél több, mint releváns összeg)
- plusz ugye ki kell költenem szállásra is; ami itt nem túl olcsó, a legminimálisabbak is jó 12-18ezer forintért mennek / este
Nos, tippek, trükkök? Túl lehet-e élni majd 8 órát azon a reptéren? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!