Várakozási idő alatt ki lehet menni, vagy a reptéren kell maradni?
Figyelt kérdés
Nézegetem a repülőjegyeket az usaba, amikor nekem kell menni Helsinki átszállással lesz, de Helsinkibe 15 órát kell várnom. Arra gondoltam, ha már ennyit kell várakozni, akkor kimegyek Helsinkibe szétnézek.2017. febr. 12. 10:30
1/8 anonim válasza:
csak egy okot mondjál hogy miért nem lehetne kimenni? persze hogy kimehetsz
2/8 A kérdező kommentje:
De akkor az emberek többsége miért inkább a váróban ül?
2017. febr. 12. 12:04
3/8 anonim válasza:
Nem mindenki vár 10-15 órát vagy ha igen se akar mindenki kimenni várost nézni, attól te még kimehetsz :)
4/8 anonim válasza:
Kimehetsz. Több ok miatt nem szoktak általában kimenni: 1. olyan országban, városban szállnak át, ahol vízum kell (ilyenkor vízum nélkül nem engednek ki), 2. az átszállási idő általában azért kevesebb - 5-6 óráért pedig a legtöbb helyen nem éri meg kimenni, mivel a repterek ritkán vannak a látványosságok szomszédságában, 3. valakit egyszerűen nem érdekel az adott város.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon köszönöm.
2017. febr. 12. 12:19
6/8 anonim válasza:
1.-s vagyok, én Dubaiban fogok átszálni lesz 18 órán de én nem megyek ki mert egyszerűen nem érdekel a város
7/8 anonim válasza:
Vonattal gyorsan betudsz menni a városba, de télen elég ramaty idő van, szóval érdemes meggondolni, hogy mit érdemes csinálni. Helsinki egyébként egy elég kicsi főváros, a látnivaló is kevés. De ha érdekel, persze, hogy kilehet menni.
8/8 anonim válasza:
privatuzenetes ZoltanAnglia, nyugodtan okoskodj de eloszor tanulj meg szoveget ertelmezni, Helsinki nem kinaban van, amugy Kina sok varosaban siman elhagyhatod a repteret 72 sot 144 orara mert nem kell vizum,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!