Nem vagyok cukorbeteg, de elővigyázatosságból mérnem kell a cukromat, ezért van nekem egy cukormérőm, ujjbegyszúróm és persze tesztcsíkom. A reptéren ezt simán átvihetem, (a tű miatt kérdezem)!?!
ha nem 1-2 órás összvissz a repülés, hanem csak a repülő még több órás is, akkor dehogynem kellHET nekem a mérőkészülék (annak használatához az ujjszúró is kell), mert hiába nem vagyok klasszik cukros (sose volt túl magas szintem, kaja után se), leesni viszont szokott, és azt észre kell, kötelező venni... (a doki meg fogja kérdezni, hogy a rosszullétek milyen szintek mellett voltak, szóval max akkor nem használnám fent, ha nincs is baj, de ha van, akkor muszáj)
(tök jó lenne, ha még orvosi papír nélkül is még természetes is lenne a felvihetősége, ha az eszközt teljesen szabaddá tenné pusztán a mibenléte, az ugyanis EÜ.-TERMÉK!; mivel nem cukros vagyok, nem is fogok tudni papírt szerezni semmilyen betegségről, mert nincs, de így is lehet valós dolog az, hogy szoktam rosszul lenni és hypoglikémia tüneteit produkálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!