Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Nem vagyok cukorbeteg, de...

Nem vagyok cukorbeteg, de elővigyázatosságból mérnem kell a cukromat, ezért van nekem egy cukormérőm, ujjbegyszúróm és persze tesztcsíkom. A reptéren ezt simán átvihetem, (a tű miatt kérdezem)!?!

Figyelt kérdés

2016. nov. 29. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. nov. 29. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Feladott csomagba viheted. Mivel nem vagy cukros, így a fedélzeten nem kell használnod. Max ha van orvosi igazolás mellé, hogy neked lételemed és nem tudod arra pár órára nélkülözni. De az ilyet jobb szeretik feladott poggyászba tudni. Esetleg kérdezed meg a légitársaságot mi náluk az eljárás.
2016. nov. 30. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 de mindenkinek van olyan ismerőse (nekem IS van), akinek már volt poggyászkeveredése és ha pont vele (a kérdezővel) lesz ilyen, akkor máris nem csak a repülés pár órájára nélkülözheti, hanem plusz ki tudja hány napra
nov. 15. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

ha nem 1-2 órás összvissz a repülés, hanem csak a repülő még több órás is, akkor dehogynem kellHET nekem a mérőkészülék (annak használatához az ujjszúró is kell), mert hiába nem vagyok klasszik cukros (sose volt túl magas szintem, kaja után se), leesni viszont szokott, és azt észre kell, kötelező venni... (a doki meg fogja kérdezni, hogy a rosszullétek milyen szintek mellett voltak, szóval max akkor nem használnám fent, ha nincs is baj, de ha van, akkor muszáj)

(tök jó lenne, ha még orvosi papír nélkül is még természetes is lenne a felvihetősége, ha az eszközt teljesen szabaddá tenné pusztán a mibenléte, az ugyanis EÜ.-TERMÉK!; mivel nem cukros vagyok, nem is fogok tudni papírt szerezni semmilyen betegségről, mert nincs, de így is lehet valós dolog az, hogy szoktam rosszul lenni és hypoglikémia tüneteit produkálni)

nov. 17. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!