Ryanair: Hogyan tudok egy repülőjegy foglaláshoz adott plusz szolgáltatásról információt megtudni?
Figyelt kérdés
Az utazásunk előtt kevesebb, mint 48 órával korábban jeleztem a légitársaságnak, hogy önhajtós kerekesszékes szeretnék vinni. A rendszer azt írta, hogy rögzítésre került/sikeres volt stb., tehát a rendszer elvileg észlelte, mégsem vagyok benne biztos, hogy feldolgozták az információ, mivel, ahogy írtam, nem 48 órával előtte jeleztem. Nem ott akarok vele szembesülni, hogy mégsem vihetem a széket. Sajnos nem tudom elérni őket, hogyan tudok erről infót kérni, hogy tényleg rögzítették-e, vihetem stb.?2022. júl. 13. 10:58
1/4 anonim válasza:
Mi az, hogy nem tudod elerni oket? Telefonos ugyfelszolgalat!
2/4 anonim válasza:
Tudom csodálatos ez a 21. század, de onnantól, hogy rögzítettél egy igényt, az egy PN-átmenetekkel tele félvezető lapkán apró elektronok formájában tárolásra került. Azok az elektronok az alagút-effektust kihasználva ott csücsülnek bezárva egy szilícium lapkán, és amikor majd arra kerül a sor, hogy kitoljanak-e eléd egy kerekesszéket, akkor egy ember kiolvassa ezt az információt. Unott arccal odatol egy kerekesszéket eléd. Nem kell táviratoznod, és nem kell interurbán telefonálnod sem.
Így megy ez.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet elérni őket telefonon..de tudom, hogy van ügyfélszolgálat..
2022. júl. 13. 13:23
4/4 A kérdező kommentje:
Azt is tudom, hogy ők is tudnak adni ideig-oraig reptéren, de saját széket vinnék, nem ottanira lenne szükségem
2022. júl. 13. 13:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!