Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repültetek már első osztályon,...

Repültetek már első osztályon, mondjuk egy Airbus A380-ban? Milyen élmény volt?

Figyelt kérdés

2022. máj. 26. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Boeing-777-esen utaztam már első osztályon. Az ülések szeparált “kuckó”-ban vannak és ággyá lehajthatók. Kényelmes volt így a kb. 10 órás út.
2022. máj. 26. 14:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen néztem, hogy van rendesen egy kis saját helyünk. Megérte neked a felárad?
2022. máj. 26. 14:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Felárat*
2022. máj. 26. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Elsőn sosem, egyszer kaptam csak úgy business upgrade-et. Nem rossz dolog, de az átlag hármas szorzó egész egyszerűen nem éri meg, FC-ról nem is beszélve. Nyilván, a cég fizeti az másik történet, de inkább utazom háromszor turista osztályon.
2022. máj. 26. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Céges úton utaztam Emirates-szél Business osztályon - repülő varázsszőnyeg. 10 km magasan viszkizni a fedélzeti kocsmában felejthetetlen élmény.
2022. máj. 26. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteget repülök európán kívül, business classra upgrédeltek párszor, de első osztályon még sosem utaztam. Mivel távol állok attól, hogy gazdag legyek és magam fizetem a jegyet, sosem vennék magasabb osztályra jegyet, nekem nem éri meg. Én egy 10 órás repülőútból legalább 6 órát simán végigalszom ülve, mert megtanultam hogy kell, reggeli előtt fölpattan a szemem és már csak egy óra a leszállás. De azért azt tudjátok, hogy a business class és a first class nem ugyanaz? Ha például most ősszel el szeretnél menni Los Angelesbe mondjuk Lufthansával, akkor az economy kb. 1000-1100 euro, a business kb. 6000 euro az első osztály 11000-17000 euro oda-vissza. A business class ebben az esetben szerintem túl van árazva, de ha olyan cégnél dolgozol, ami elküld üzleti ügyben Frankfurtból LA-be, akkor ki is fogják fizetni neked, az első osztályra meg olyanok mennek akik akár magángépet is tarthatnának, de nem repül annyit, hogy megérje fenntartani egész évben. Vannak olyanok is akik annyit repülnek, hogy a törzsutas pontokból is vehetnek magasabb osztályra jegyet, aztán erről videót tesznek fel a Youtube-ra nézettségért, nekem is összegyűlik időnként, de én a feleségem szoktam elvinni valahová a világba majdnem ingyen. Az első osztályok milyensége nem annyira a géptipustól függ, inkább a légitársaságok filozófiája, presztizse, marketing célok határozzák meg. A távolkeletiek ebben jóval előrébb járnak, mint az európaiak, vagy akár az amerikaiak.
2022. máj. 26. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok. Munkahely fizette az utat, így nem nekem került pénzbe...
2022. máj. 29. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!