Szerintem a kényelem az inkább azon múlik, hogy egy légitársaság hogy rendezi be.
Egyébként a Boeing-el azért sem szimpatizálok, mert túl nagy az arcuk, azt hiszik, hogy amiért amerikaiak, akkor már náluk senki nem lehet jobb. Plusz amit a Bombardier-el akartak csinálni, aztán jött a karma és visszanyalt a fagyi, az Airbus jött ki jól belőle. Az meg nevetséges, hogy nem tudatták a pilótákat a MCAS-ről, nem is értem, hogy lehet ilyet csinálni? Szerintük "nem volt olyan fontos", aztán most megnézhetik magukat.
Így ahogy feltetted a kérdést ez leginkább hitvita, úgyhogy én a Boeingre szavazok.
Ami a Max körül történik az nem csak a Boeing hibája (bár nyilvánvalóan ők a legfőbb felelősek), de úgy néz ki az FAA is rendesen benne van. Én azt hittem, hogy ilyen manapság már nem fordulhat elő (hogy ennyire egy cég irányítson mindent, még az őt szabályozó hatóságot is).
Az viszont biztos, hogy az Airbus most több fronton borsot tört a Boeing orra alá: bejelentették az A321XLR-t, az A220-ra meg nincs is semmijük. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz végül a 797 projectből: tényleg a 767-tel egy kategóriában lévő gépet terveznek vagy inkább a 737-et cserélik le?
A másik oldalról viszont az Airbus már bejelentette az A380 gyártásának a végét és üzleti szempontból nem igazán volt az egész project nagyon jó nekik. Ugyan ez nem mondható el a 747-ről.
Szóval konkrét szempontok nélkül ez csak hitvita, úgyhogy a Boeing jobb :)
A kérdésedre a válasz: mindkét gyártó gépei nyújtják az elvárható minimumot. A többi a légitársaságok kezében van (székek típusa, sorok száma, stb).
#4: neked meg ajánlom, hogy olvass utánna! Nem jött ki direktíva, amit figyelmen kívül hagyhatott volna az a 2 szerencsétlen légitársaság! Szóval mielőtt baromságot beszélsz, jó volna egy minimális szinten utána járni a dolgoknak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!