Ha valaki nyelvtudás nélkül utazna repülőn annak segítenek az utasok?
Már a fedélzeten persze.
Egyik rokonom nem tud sajnos angolul se. Nem fapados légitársaság.
A kiinduló és a célállomáson is lesz valakije, viszont amíg a repülőn lesz (nem fapados) addig nem.
Ha esetleg a fedélzeten lenne valami baja, akkor számíthatna arra, hogy segítséget kap?
Budapest az egyik megálló, így gondolom lesznek magyar utasok azért.
Igen, van olyan hogy megálló.
Például annó amikor volt Peking - Budapest járat az leszállt Minszkben is. Aki végig jött vele az nem szállt ott le a gépről.
De a kérdésben szerintem átszállásról lehet szó.
Nem tudtam jobb szót a megállónál arra, hogy az egyik pont az utazáson.
Van, hogy a kiindulópontot jelenti, van hogy a célállomást az utazáson.
(Mert többször fog rokont látogatni, de mindig Budapest az egyik a két reptér közül, mindegy. Ne lovagoljunk a szavakon. A lényeg átment.)
Elmutogatja h mit akar..
Ha többször utazik majd kitapasztalja.
Te kije vagy h így aggódsz?
Lehet hogy ő egyaltalan nem aggódik...😁
Kedves kérdező!
Nem a fedélzet a szűk keresztmetszet ebből a szempontból, hanem a repülőtérr. Ha jó gépre szállt fel, akkor egy segítőkész közeggel fog talákozni a gépen.
#8 Nagyfokú tudatlanságról és rosszindulatról árulkodik a véleménye. Sok évet dolgoztam az iparágban és számtalan olyan utassal volt dolgom, aki az anyanyelvén kívül semmilyen más idegen nyelven sem beszélt. A mai ötven feletti magyar generációnak az állami oktatásban a gyenge színvonalú orosz nyelvi oktatáson kívül nem nagyon volt lehetősége nyugati nyelveket tanulni. Ez rendszerhiba volt, és nem azoké, akik benne éltek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!