Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha megvan a repülő típusa...

Ha megvan a repülő típusa repjegy alapján, meg lehet nézni a fedélzet rajzát valahol, hogy néz ki belülről az üléselosztás?

Figyelt kérdés
ápr. 19. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Repulogep tipus es tarsasag alapjan ra lehet keresni google-n es megkapod. Viszont check-innel en eddig barmelyik legitarsasagnal talaltam teljes ulesleosztas diagrammot.
ápr. 19. 22:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg. Pl én mostanság Qatar-t néztem, a honlapjukon is fent van a gépek ülésleosztása.
ápr. 19. 22:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen. :)

[link]

ápr. 19. 23:15
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Igen, es legtöbb esetben te kivalaszthatod az ülesedet- no nem a first class ülesre gondolok, vagy ahol a labnak több helye van. Szoval 24 oraval a repüles elött becsekkolhatsz (check in) online, es akkor kivalaszthatod a meg üres ülesek közül azt, ahova ülni akarsz. (Hatul nem jo ülni, vagy WC közeleben). Ha elöl ülsz, a turbulenciakat nem erzekeled annyira.
ápr. 20. 08:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem, azt írja a turista osztályra, hogy nincs áram. Ez elég furcsa egy kb 400 fős utasszállítónál 9-10 órás repülésnél.
ápr. 20. 10:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Áram biztosan van. Legfeljebb az utasok által használható konnektor nincs. ;)
ápr. 20. 12:03
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondoltam én is, hogy nem lehet telefont tölteni, ez azért érdekes
ápr. 20. 12:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Azért messze nem általános, hogy telefont lehet tölteni a repülőn.
ápr. 21. 08:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Melyik legitarsasag?
ápr. 21. 15:29
 10/14 A kérdező kommentje:
Klm
ápr. 21. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!