Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Vihetek sprét feladott poggyás...

Vihetek sprét feladott poggyászban repülőn? (Ryanair)

Figyelt kérdés
Dezodor féleségekre gondoltam, bőröndbe mehet? És amennyiben igen, ha tűzveszély jelzés van a palackon akkor is, vagy akkor már nem? Általában kint veszek, de cipőhöz szoktam használni cipő szagtalanító sprét amit nem minden boltba lehet kapni.

tegnapelőtt 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%

Mi magyarok úgy mondjuk, nem minden boltbaN lehet kapni.

Egyébként természetesen vihetsz, de be kellene tartanod a folyadék űrméretre és darabszámra szóló előírást. Megtalálod a visszaigazoló emailben is, de a reptér honlapján is.

Sok sikert a keresgéléshez.

tegnapelőtt 18:02
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Max 100 ml-es egységben viheted fel a gépre.
tegnapelőtt 18:16
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

Ha 100 ml alatt van, akkor simán viheted.

Ha felette van, akkor csak a feladott poggyászban lehet.

tegnapelőtt 18:16
 4/11 A kérdező kommentje:
A feladottba szeretném tenni, nem a fedélzetre felvinni. Itt inkább a kérdéses része, hogy ezek a fújó gázas sprék nem robbannak e fel a magasságkülönbség hatására?
tegnapelőtt 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:

2* bocsi félre értettem a kérdést, feladotban lehet nagyobb.

Nem kéne, gyártók úgy tervezik ezeket hogy kibírják a légi szállítást is akár. Annyira extrém körülmények nincsenek a raktérben.

tegnapelőtt 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Feladottban viheted nyugodtan.

Mi leégés elleni cuccot vittünk ebben a formában, de a kutyát nem érdekelte.

(Ha 100ml alatti, akkor meg kéziben is viheted.)

tegnapelőtt 23:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Viheted nyugodtan, nincs rá korlátozás.
tegnap 04:35
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

Alapesetben vihetsz feladott poggyászban spray-t, viszont ha tűzveszélyes, akkor nem biztos. Egy sima illatosítón nem hiszem, hogy problémáznának, de legjobb, ha megkérdezed a légitársaságot.

A tűzveszélyes dolgokat egyébként azért nem mindig engedik feladott poggyászba tenni, mert ha a csomagtérben kigyullad, azt lehet, hogy csak akkor veszik észre, amikor már a fél csomagtér lángol; míg ha az utastérben gyullad ki, akkor azonnal észreveszik és el tudják oltani.

tegnap 11:27
 9/11 A kérdező kommentje:
" Gyúlékony anyagok, köztük gyúlékony aeroszolok tiltottak, még a feladott poggyászban is. " Én ezt találtam, vagyis nem hinném, hogy felszabad vinni.
tegnap 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az öngyújtó-töltőgázt vagy a grillgyújtó sprayt nem engedik át. A dezodort viszont simán.

Ha a dezodort elvennék, akkor a tömény szeszesitalokat (pálinka, vodka stb.) sem engedhetnék át.

tegnap 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!