Honnan indul közvetlen járat az USA-ba, Mo.-hoz legközelebbről?
Rengeteg repülőjegyet néztem, természetesen más országokből indulva az USA-ba.De szinte csak átszállásosat találtam. Melyik azaz ország, ami még a legközelebb van hozzánk,és onnan viszont már közvetlen járat indul az államokba? (Jelen esetben egyenlőre mindegy hogy az USA-n belül hova megy)
Esetleg ha valakinek van tapasztalata, tanácsa, bármit meghallgatok! (jöhet hideg meleg)
Frankfurt, Varsó pl
Talán Bécs is
Tavaly még Pestről is volt New Yorkba
Már nincs?
Mi a baj az átszállással? A LOT New York-i járata Ferihegyről június 3-án indul újra.
Amúgy Bécsből több közvetlen desztináció elérhető, Chicago és New York folyamatosan, LA nyáron.
Egyébként meg ha az ár is számít, akkor érdemes megnézni az átszállásos lehetőségeket. A Lufthansa, a KLM, az Air France úgy működik, hogy reggel korán elindítja a ráhordó járatait a központi reptérre, (hub) és onnan mennek a szélestörzsűek a világ minden részébe. Ezeknek a nagy társaságoknak nem éri meg minden kisvárosból közvetlen járatokat indítani. Erre a résre csapott le a LOT és üzemeltet Chicagoba és New Yorkba direkt útvonalakat Budapestről. Legalábbis a Covid előtt így volt, asszem New York nemsokára újra indul.
A LOT egyébként elég jó szolgáltatást nyújt, nem kell tőlük félni. A kajájuk jobb mint a Lufthansáé.
Tehát az Air France párizsi átszállással, a KLM amszterdamival, a Lufthansa Frankfurton vagy Münchenen keresztül visz Amerikába. Valószínüleg valamelyiknél találsz olcsóbbat, mint a LOT. Ha a pénz nem elsődleges, akkor tehát van közvetlen járat Budapestről is, de én például gyakran megyek Bécsből, mert sokszor jelentősen olcsóbb onnan menni, mint Ferihegyről. A Covid előtt volt olyan, hogy májusban fejenként 90 ezer forintért elmehettünk New Yorkba oda-vissza Newarkra, Austriannel. 20 perc múlva indult egy Austrian szintén New Yorkba de a JFK-re. Az kicsit drágább volt. Akkor az Austrian járatait kell nézni, ha közvetlen járatot akarsz, a többiek onnan is a hub-ba visznek, tehát Párizs, Amszterdam, Frankfurt, München. Mondjuk azt nem értem, hogy mi a baj az átszállással...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!