Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Honnan indul közvetlen járat...

Kérlek segíts !!! kérdése:

Honnan indul közvetlen járat az USA-ba, Mo.-hoz legközelebbről?

Figyelt kérdés

Rengeteg repülőjegyet néztem, természetesen más országokből indulva az USA-ba.De szinte csak átszállásosat találtam. Melyik azaz ország, ami még a legközelebb van hozzánk,és onnan viszont már közvetlen járat indul az államokba? (Jelen esetben egyenlőre mindegy hogy az USA-n belül hova megy)

Esetleg ha valakinek van tapasztalata, tanácsa, bármit meghallgatok! (jöhet hideg meleg)

2022. máj. 14. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Frankfurt, Varsó pl

Talán Bécs is

Tavaly még Pestről is volt New Yorkba

Már nincs?

2022. máj. 14. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Budapest nincs elég közel?
2022. máj. 14. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
New Yorkba repül Ferihegyről a LOT légitársaság. Vagy ha ez is számít, akkor Kanadába, Torontóba az Air Canada.
2022. máj. 14. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj az átszállással? A LOT New York-i járata Ferihegyről június 3-án indul újra.

Amúgy Bécsből több közvetlen desztináció elérhető, Chicago és New York folyamatosan, LA nyáron.

2022. máj. 15. 07:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól írják az előző válaszolók, a LOT nyártól közvetlen járatot indít New York-ba.
2022. máj. 15. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyébként meg ha az ár is számít, akkor érdemes megnézni az átszállásos lehetőségeket. A Lufthansa, a KLM, az Air France úgy működik, hogy reggel korán elindítja a ráhordó járatait a központi reptérre, (hub) és onnan mennek a szélestörzsűek a világ minden részébe. Ezeknek a nagy társaságoknak nem éri meg minden kisvárosból közvetlen járatokat indítani. Erre a résre csapott le a LOT és üzemeltet Chicagoba és New Yorkba direkt útvonalakat Budapestről. Legalábbis a Covid előtt így volt, asszem New York nemsokára újra indul.

A LOT egyébként elég jó szolgáltatást nyújt, nem kell tőlük félni. A kajájuk jobb mint a Lufthansáé.

Tehát az Air France párizsi átszállással, a KLM amszterdamival, a Lufthansa Frankfurton vagy Münchenen keresztül visz Amerikába. Valószínüleg valamelyiknél találsz olcsóbbat, mint a LOT. Ha a pénz nem elsődleges, akkor tehát van közvetlen járat Budapestről is, de én például gyakran megyek Bécsből, mert sokszor jelentősen olcsóbb onnan menni, mint Ferihegyről. A Covid előtt volt olyan, hogy májusban fejenként 90 ezer forintért elmehettünk New Yorkba oda-vissza Newarkra, Austriannel. 20 perc múlva indult egy Austrian szintén New Yorkba de a JFK-re. Az kicsit drágább volt. Akkor az Austrian járatait kell nézni, ha közvetlen járatot akarsz, a többiek onnan is a hub-ba visznek, tehát Párizs, Amszterdam, Frankfurt, München. Mondjuk azt nem értem, hogy mi a baj az átszállással...

2022. máj. 27. 02:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy sokan elmennek Varsó mellett. Sokkal több járat indul mint Pestről, nagyobb a választék. Van a reptértől 5 percre egy szálloda, 40 euro egy szoba 2 embernek, a taxi baromi olcsó a lengyeleknél, 3 euro (1500 zloty) a reptérre és ki kell számolni, hogy mennyivel olcsóbb onnan még az odautat is beleszámolva. Előző nap odamész, reggel 4-re rendelsz taxit és 6-kor már indul a géped. Egy plusz nap, de ha annyival olcsóbb? Kalkulálj. Én már így mentem onnan Torontóba és Szöulba is többször
2022. máj. 27. 02:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak, sokat segítenek! Az átszállással kapcs. félreérhetően fogalmaztam elnézést. Arra gondoltam, hogy 1-nél többször ne kelljen átszállni. Mert sok olyat találtam ahol 2szer kell. Mégegyszer köszönöm :)
2022. júl. 16. 15:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, az egynél többszöri átszállás már túl sok macera
2022. júl. 17. 02:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!