Mennyire várhatom a kártérítést a Wizzairtől?
Figyelt kérdés
A repülő indulása 4 órával később történt meg, elvileg erre már lenne kártérítés. De sok olyat hallottam, hogy hiába járna hivatalosan, mégsem kapnak semmit. Illetve ha jár, akkor mennyi? Mit kellene tennem a sima űrlap kitöltésen kívül, hogy történjen is valami?2022. máj. 10. 15:49
31/37 A kérdező kommentje:
Szerinted akkor több esély van itt bármit is kapni, mint a Wizzairnél? Ne várjam meg a visszajelzésüket? Mondjuk az kb. 1 hét, nem tudom itt meddig lehet benyújtani.
2022. máj. 11. 10:44
32/37 anonim válasza:
Ez az előző november 27-i e-mail volt, és már december 4-én jött a következő:
"We have great news for you: Flightright was successful on your behalf. Your money has arrived!
The airline has paid your compensation. Now we would like to transfer the amount of € 517.95 to your bank account. In order to do so, we kindly ask for your account details."
33/37 anonim válasza:
34/37 A kérdező kommentje:
350eu-nál úgyse tudnék többet kicsikarni a Wizzairtől, sőt..szerintem ők nem akarnak majd semmit adni.
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!! :)
2022. máj. 11. 10:49
36/37 A kérdező kommentje:
Szia, Egyelőre nem.. 2 hónapja kaptunk egy üzit ettől a FlightRight-tól, hogy a túlterheltség miatt hosszabb idő lehet az alapból 1-2 hónapos várakozási idő. Szóval ha bármi is lesz, kitudja mikor.. Én már el is felejtettem :D
2023. jan. 3. 09:37
37/37 anonim válasza:
Köszi a választ! Én jövő héten elindítok valami eljárást, fogyasztóvédelmit vagy fizetési meghagyást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!