Mennyire várhatom a kártérítést a Wizzairtől?
Figyelt kérdés
A repülő indulása 4 órával később történt meg, elvileg erre már lenne kártérítés. De sok olyat hallottam, hogy hiába járna hivatalosan, mégsem kapnak semmit. Illetve ha jár, akkor mennyi? Mit kellene tennem a sima űrlap kitöltésen kívül, hogy történjen is valami?2022. máj. 10. 15:49
11/37 A kérdező kommentje:
London Luton-Bp. Hallottam hogy ott ez nem ritka. De én most voltam eloszor. Be küldtem ma az űrlapot, csak érdekelne hogy ezen kívül tudok e valamit tenni. Lattam amit belinkeltel 5-ös, holnap megnezem Koszonom!
2022. máj. 10. 22:03
13/37 A kérdező kommentje:
Vasárnapi 20:35–ös
2022. máj. 11. 07:36
14/37 anonim válasza:
Május 8an rgy délutáni gép volt csak lutonrol. Van járat számod?
15/37 A kérdező kommentje:
Megvan, én megtaláltam azon az oldalon amit belinkelt az 5-ös. Nekem kiadta a 20:35.-ös járatot. Összesen 4 óra 4 perc a késés az érkezésnél, és elvileg 350 eu járna vissza az oldal szerint. Kérdés, hogy a Wizzair is így gondolja-e? :D
2022. máj. 11. 09:55
17/37 A kérdező kommentje:
Elvileg volt valami technikai probléma a géppel és ki kellett cserélni még Bp-n, aztán meg amikor Londonba érkezett a gép amivel mi mentünk volna, még rajta voltak az utasok és nem tudtak leszállni 2 órán keresztül mert nem volt személyzet aki lépcsőt tolt volna a repülőhöz. :D Ennyit tudok.
2022. máj. 11. 09:59
18/37 anonim válasza:
Csak azért érdekes mert május 8 Luton bp a rendszer szerint is délutáni járat volt 🤷♀️
19/37 anonim válasza:
De akkor ezért lehetett... Nekünk olyan volt h nem készült el idoben a Hamburgi gyárban a vadi új gép ezért kesett 6 órát. Lofingot nem adtak vissza, mindig rafogjak valamire sajnos. Esetleg erdemes keresni másikat akik a gépen voltak hogy közösen reklamaljatok. Nekem a lufthansa sem adott vissza semmit mikor jogos papirokkal otthagytak svedorszagban, megtagadtak hogy elvigyenek frankfurtba pedig utána kiderult h teljesen szabalyos oltasi igazolasom volt😔
20/37 A kérdező kommentje:
18-as nem tudom miért nem látod, nekem egyből kiadta. Illetve ha megnézed mondjuk most vasárnap vagy jövő vasárnap, ott is szerepel ez az állandó járat.
Igen én is ettől félek, hogy úgyis lesz valami kifogás.
2022. máj. 11. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!