Mennyire várhatom a kártérítést a Wizzairtől?
15: ezért javasoltam a Flightright-ot. Tényleg érdekmentesen, én már kb. 5x kaptam rajtuk keresztül kártérítést késések miatt.
Ugyan levonják a jutalékukat, de cserében nem kell hosszadalmas vitákba és levelezésekbe, bizonyítgatásokba bonyolódnod a légitársasággal. Magánemberként a jogászaik lemosnak....
A Flightrightnak meg dörzsölt jogászi háttere van, és a légitársaságok fizetnek....
Nekem bőven megért annyi pénzt, amennyit levontak. Többe jött volna ki, ha a saját munkaidőmből veszek el mindenféle levelezgetésekre, vitatkozásokra...
25: pont ez a lényeg benne! Ne is foglalkozz a Wizzair-rel közvetlenben....
Sajnos nem emlékszem, hogy mennyit vontak le, de ha elolvasod az oldalukon, biztosan kiderül...
A covid óta nem utaztam repülőn, már elfelejtettem a részleteket...
Megtaláltam az egyik értesítésüket, mert menetközben folyamatosan írnak az ügy állásáról:
Tehát 750-ből 520-at kaptam végül.
Dear Ms. ......
Thank you for choosing Flightright to enforce your compensation claim for 750.00 EUR.
We have now sent the airline a request of payment, and set a deadline by which they must respond.
While we make every effort to complete the claim process with the airline as quickly as possible, this is a legal process and can sometimes take up to 2-3 months. We therefore appreciate your cooperation and patience in this matter.
Please note that in some cases, the airline might contact you directly with an indication of payment. If this happens, please notify us immediately. Should this occur within the fourteen day withdrawal period, the right to withdraw is waived.
Naturally, we will provide you with regular updates on your case. You can also use the My Flightright portal to check the status of your case at any time.
Please note, in the event that your claim is successfully enforced 517.95 € will be paid out to you.
If you have any questions, please do not hesitate to contact us.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!