Létezik olyan légitársaság, amelyik lehetővé teszi, hogy magammal vigyek több macskát egyszerre Máltára? Melyik ez/melyek ezek?
Tehát 4 macska/fő, illetve ha ez nem lehetséges, akkor 2 macska/fő. Viszonylag nehéz macskák, tehát 5,5-6,5 kilósak, és mindegyikük szállítóboxban lenne. Teljesen mindegy, hogy a repülőnek melyik részében kelle elhelyezkedniük (gondolom, kézipoggyászként eleve esélytelen), csak jöhessenek. Még annak is fontos információ értéke lenne, ha azt írná le valaki, hogy utasonként egyetlen ekkora macskát kik vállalnak.
Az is mellékes, hogy Máltának melyik városáról/községéről beszélünk. Lehetőleg Budapestről induljon a járat. Külön hálás lennék, ha kapnék valamiféle árkategória becslést. MINÉL OLCSÓBB, ANNÁL JOBB.
(Bocsánat, tudom, hogy teljesen hülye vagyok a témához, még sosem repültem, és erre az útra ebben a formában is csak vészhelyzet esetén kerülne sor.)
Hát pedig sokkal több mint teszem azt egy kutyáé vagy nyúlé,hörcsögé aranyhalé. A macska pont az a fajta állat, aki önellátó. Egy kihalt panelparkba idővel megjelennek más zsákmányállatok (egér,patkány,madarak), amik mondjuk megfelelő táplálékok.
De ne is beszéljünk ilyenről, nehogy bevonzzuk.
Négy macskát jó eséllyel nem fogsz tudni egyszerre vinni. Ugyanis a repülőgépeknek van egy adott kapacitása hely tekintetében, az említett Lufthansán ez pl a raktérben utazó állat esetén 2 db, kabinban 2 vagy 3, erre most nem emlékszem pontosan. És persze azt is figyelembe kell venni, hogy mostanában pláne rengeteg állatot szállítanak, szóval még nehezebb lenne találni egy olyan járatot, amire felfér mind. További nehezítés, hogy a macskák súlya a boxxal együtt nem lehet több 8 kg-nál. Ha több, akkor már csak a raktér jöhet szóba, aminek ugye véges a kerete (és drágább is).
A cargo cégeknek javaslom utánanézni. Qrva drága, de ha tényleg vinni akarod mindegyiküket, ez lesz valószínűleg a járható út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!