LOT légitársaságnál próbált már vki jegyet átfoglalni másik időpontra? Mennyi idő, mire reagálnak?
Az az érzésem, nem igazőán értetted meg a repülőjegyvásárlás alapjait sem.
Mi a problémád mellesleg?
A LOT weboldalát viszont talán már sikerült megtalálni. 😉
Valaki esetleg tud a kérdésre válaszolni?
Aki nem bújik a tömeg látszata mögé?
Hátha valaki még később idetéved, neki hasznos lehet: a jegyet simán át lehet foglalni. Akkor is, ha trollok minden létező dologba megpróbálnak belekötni.
Bár azt írják, az ügyfélszolgálat, vagy a messenger chat 24/7-es, ott mégsem reagáltak.
Ott írtam először, vártam 3-4 napot, ebben benne volt a hétvége is. Mivel ott nem jött válasz, felhívtam a magyar ügyfélszolgálatot. Gond nélkül átfoglalták, a jegy ugyanannyiba került, mégis lett kb 20 ezer ft különbözet vmi adó miatt, ezt is telefonon intéztük, be kellett diktálni a kártyaszámot, és zárolták az összeget.
Azt is elmondták, hogy online azért vannak megcsúszva, mert épp ezekben a napokban tört ki a háború, emiatt jelentős többletmunkájuk van.
Szóval ha valaki még életében nem utazott repülővel, nem kell mindent tudnia, mert ezt nem tanítják az iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!