Tudn@ nekem ebben segíteni v@laki? Hol/hogy nézzék
utána?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a helyzet azokkal a nem magyar/uniós állampolgárokkal, akik Budapestről szeretnének Hollandiába repülni? Rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Mit kérnek (kérhetnek) még tőlük a reptéren, illetve a gépen? Mi vonatkozik rájuk?
Bármilyen segítséget, útbaigazítást köszönök szépen.
Ha magyar az a védettségi igazolvány, akkor lényegtelen az állampolgársága, ugyanúgy korlátozás nélkül utazhat, mint a magyarok. A kiindulási ország számít, nem az útlevél.
Az EESZT-ben az EU-s igazolást azért töltse le a biztonság kedvéért.
2021. júl. 8. 22:12
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsen, mivel nem Magyarországon kapta. A védettségihez van angol fordítás.
2021. júl. 8. 22:21
3/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, úgy értettem (ha nem fogalmaztam volna érthetően), hogy nem Magyarországon kapta az oltást, így aztán nem is magyar a védettségi. Csak angol fordítás van hozzá.
2021. júl. 8. 22:23
4/8 anonim válasza:
Ez esetben akkor utazhat, az EMA vagy a WHO által jóváhagyott vakcinák egyikével oltották. Ez az összes nyugatit és a Sinopharm, Sinovacot is jelenti. A gyakran használtak közül egyedül a Szputnyik nem jó.
Pfizert kaptak, szóval e téren rendben van dolog eszerint. Ilyen esetben akkor nem kell már negatív teszt, sem más típusú teszt? Csak amiatt kérdezem, mert az egyik ismerősöm Angliába utazik hamarosan és ő azt mondta a védettségi önmagában nem elég oda. Tudom, Anglia nem unió, ott mások a szabályok úgy tűnik. De na tudod, jobb félni...
2021. júl. 8. 22:39
6/8 A kérdező kommentje:
Közben olvasom amit írtál.
2021. júl. 8. 22:41
7/8 A kérdező kommentje:
Vagyis küldtél, linket. Úgy tűnik elég a két oltás.
2021. júl. 8. 22:43
8/8 anonim válasza:
Habár Belgiumban élek,itt kérik mindenkitől a Passenger Locator Form kitöltését beutazáskor.Én meg most utaznék haza,Hollandiából és teljesen el vagyok veszve….
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!