Milyen plusz költségek jönnek rá egy alkalmazott bérére? Szakdolgozat miatt kellene. Merre nézzek utána?
A lényeg. Van egy szakdolgozat témám, ami hiába titkosított, hiába egy adott vállalattól kaptam a témát, mégse segítenek 1-ről a 2-re jutni.
A szakdolgozat egyik részében egy megtérülést kellene számolnom, és van egy bruttó bér adatom jelenleg.
Az érdekelne hogy erre egy vállalatnak milyen plusz költségek jönnek rá kötelezően , és százalékosan, vagy fixen ezek hogy alakulnak.
ilyen olyan adók, stb.
vagy esetleg ha egy linket tudnátok erről dobni, mégjobb lenne.
tehát tételezzük fel, van egy bruttó 361.000 Ft fizetés.
Ez a vállalatnak végső soron mekkora költséget jelent?
A szóban forgó vállalat egy magyarországon jelenlevő, autóipari beszállító multi, 3-4ezer közti alkalmazotti létszámmal
köszönöm :)
gépésznek tanulok, nem pedig gazdasági pályán. mikmakon tanultak ettől elég messze voltak..
egy mérőrendszer robotizálása a témám, hogy emberi erőforrást szabadíthassunk fel, és csoportosíthassunk más területre.
szakmai oldalról rendben van a munka. most az hogy gazdasági, pontosabban vállalati bérek adóival és társaival nem vagyok tisztában, azért így ítélkezni, szerintem kicsit erős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!