Stewardessnek lenni egyetem (levelező) mellett?(Többi lent)
Van itt valaki,aki stewardessként dolgozik (akár egyetem mellett),vagy ismer olyat?Ha van,légyszi tudna segíteni?
Nemzetközi tanulmányokat tanulok egyetemen,levelező munkarendben.(A 18-at betöltöttem,bár a 21-et még nem,tudtommal néhol azt is be kell dehát akkor jelentkeznék oda,ahol elég a 18 :) )A stewardess állás mindig érdekelt,de nem szerettem volna teljesen erre hagyatkozni érettségi után,hiszen egyrészt kiöregednek a stewardessek,másrészt szerettem volna egyetemre menni (és így is lett),és mást is dolgozni,nem csak a turizmusban.Így miután elvégeztem az egyetemet,már valószínűleg másik állást keresnék,(de pár évig még maradnék stewardess valószínűleg :) ),de addig nagyon szeretném kipróbálni ezt.:) (Ráadásul a tandíjat is ki kell fizetnem valahogy,így az sem jönne rosszul,ha nem a diákmunkából kéne kicentiznem a tandíjat.Így mivel muszáj dolgoznom a tandíj miatt,ez az egyetlen,amit tudom,hogy nagy élvezettel csinálnék,mivel már gyerekkoromban is gondolkodtam ezen. :) )
Az lenne tehát a kérdésem,hogy mennyire lennének toleránsok a légitársaságnál,ha iskolai napom van vagy éppen vizsgaidőszak van?
Ez is olyan,mint pl.a tűzoltóság,hogy ha hívnak köteles vagy azonnal menni?:D
Hány napot kell dolgozni egy héten általában,illetve azokon a napokon hány órát?(Ez egy nagyon fontos kérdés,mert tanulnom is kell.)
Figyelembe vennék,hogy egyetemre járok mellette,akkor is,ha nem turisztikaira,hanem a fentebb említett szakra?(Nemzetközi tanulmányok)
A követelmények egyébként megvannak,az előírt magasságot is elérem,jól beszélek angolul,jól úszok,barátságos vagyok és ha összeegyeztethető lenne az iskolával,akkor szívből vidám is!:D
Ne haragudj, de még mindig elcsodálkozom azon, hogy néhány fiatal mintha valami rózsaszín ködben lebegne, a VALÓSÁGRÓL tudomást sem véve.
Volt egy 3 hónapos koronavírus válság, melyben NEM JÁRTAK A REPÜLŐK, a légitársaságok vagy a csőd szélére kerülnek vagy már csődbe mentek, s TE MOST akarsz stewardess lenni (meghökkent smiley)
Ebben az évben ez nem igazán reális vágyakozás, szerintem év végén térj vissza erre a kérdésre - addigra talán körvonalazódik a dolog.
Magyarra lefordítva, amit írtam: nem hinném, hogy most van felvétel a légitársaságoknál.
Én a Wizz Air egyik nyílt napján voltam az ősszel. Amikor leadtam az önéletrajzom beszéltem pár szót az interjúztatókkal. Látták a jelentkezési lapomon hogy még egyetemre járok. Rákérdeztek, és mondtam hogy csak egyetlen órám van és ebben a szemeszterben végzek, de a szemem sarkából láttam hogy a másik felvételiztető azon nyomban kihúzta a nevem, szóval ezzel kaszáltam el magam, addig nagyon jót beszélgettünk :D Tényleg teljes elkölteleződést várnak.
Én azt tudom neked javasolni hogy valami olyan munkát keress, ami vevőszolgalati, vendéglátás-turizmus vagy hasonló területre sorolható be (az a lényeg hogy emberekkel foglalkozó munkakör legyen), az később előny lesz ha élesben jelentkezel.
Kedves első válaszoló,nem tudom hol olvastad,hogy most azonnal jelentkeznék,még nincs is iskola.Év vége fele gondoltam.
Második válaszoló,ezt sajnálattal hallom..:(
Melyik társaság volt,ha szabad megkérdeznem?Mert én hallottam már olyanokról,akik levelező mellett csinálják(igaz csak a neten,nem váltottam velük szót ezért is tettem fel a kérdést,hátha valaki kifejti.:) )
(Egyébként még jöhet bármennyi válasz,kíváncsian várom őket!)
"Melyik társaság volt,ha szabad megkérdeznem?"
"Azzal kezdte a válaszoló, hogy a WizzAir nyílt napján volt..."
"Nézd meg az időpontokat,mikor írták.(Egyébként csak nekem írhatta,mivel előtte nem kommentelt senki.)"
Kérdező, a 2-es írta, hogy a Wizzair nyílt napján volt, Te meg a négyesnek az egyesről beszélsz... Van itt kavar rendesen :D
A kérdésre válaszoltam....
Leírtam, hogy esélytelen. Egyre biztosabb, hogy neked ez nem fog összejönni, elég butuska vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!