Melyik foglalkozás jobb a kettő közül? Véleményeket!
Nem tudok dönteni.
Jogász vagy stewardess? És melyik miért?
#1. na ne mondd :O
#2. nyelvtudás a jogászhoz is kell, ha igazán kiemelkedő akarsz lenni, mellesleg a stewardess-ek havi 400 ezret keresnek
amúgy nem a kereset mennyisége a lényeg, hanem nem tudom melyik lenne a jobb
az a legjobb,amelyiket te végeznéd szívesebben;)
mindenki abban tud kiemelkedő lenni,amit szeret is csinálni
igen tudom hogy oda is kell, csak mind a kettőnél a fő dolgot akartam írni ami lényeges nagyon.:)
De egyet értek az utolsóval, azt válaszd amelyiket szeretnéd és úgy érzed az a neked való.:) Én pl: azt válaszottam amit én szeretnék és amit még fizetés nélkül is csinálnék.:)
Jól sejtem, hogy a választás valójában arról szól, hogy legyen egy jól hangzó joker szakmát (jogász) vagy olyan, amit szeretek csinálni (stewardess)?
Olvastam, hogy mi az, amit az emebrek életük végén leginkább bánnak, és a toplista felső részén szerepelt az, hogy nem azt a munkát választották, amit szerettek. Tehát: válaszd azt, amit szeretsz. Arra azért készülj, hogy az időzónák eltérése fel fogja borítani a biológia órád, de ha tényleg szereted ezt a munkát és ezt bevállalod, boldog leszel és nem egy kiégett nő.
De ha alapvetően nem ez a kérdés, akkor azt is csinálhatod, hogy beadod mindkét helyre a jelentkezést, aztán amelyikre felvesznek, arra mész, aztán majd kialakul. :)
köszönöm a válaszokat, nagyon jól esik, hogy próbáltok segédkezni :)
az az igazság, hogy régebben tudtam mi akarok lenni, de a vicc az egészben, hogy mára már nem igazán tiszta a képem erről.. teljesen elbizonytalanodtam, tehát még csak azt sem mondhatom, hogy az egyiket jobban akarom a másiknál/szívem szerint azt csinálnám
a sok alternatíva közül ez a kettő maradt meg a legésszerűbb és mások szerint leginkább "nekemvalónak"
viszont, amit az egyik válaszoló írt, hogy ha stewardessnek mennék, később ott maradnék munka nélkül.. hát én is pont ezen filóztam hazafelé.. ugyanis, ha jogásznak mennék, de időközben kiderül, hogy mégsem tetszik, akkor legalább van diplomám+nyelvtudásom és azzal elmehetek akárminek (akár stewardessnek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!