Hogyan lehet visszakérni a törölt járatok árát?
Figyelt kérdés
Az világos, hogyha az utas mondja le akkor nem jár vissza egy peták sem.
De mi a helyzet ha a légitársaság mondja le?
Kötelesek (kellene legyenek) visszafizetni a pénzt.
Mivel az elhalasztás nem opció így csak a visszafizetés maradt.
Azonban ez nem ilyen egyszerű.
Mind a légitársaságnak mind az oldalnak, ahol a jegy megvásárolva volt lett írva email. Viszont mindketten azt írták, hogy igényelhető "voucher". Ennek azonban konkrétan az égvilágon semmi hasznát nem lehetne venni (már csak azért sem mert csak december végéig érvényes).
Hogyan lehetne valahogy visszafizetést igényelni? Mi ennek a pontos részletes menete?
#repülőjegy #visszafizetés #csalás #Afrika #légitársaság #Airlines #voucher #refund #pénzéhes vámpírok
2020. ápr. 16. 23:32
11/14 anonim válasza:
Érdekes.... Az Airfrance és a KLM egy társaság. Mindkettőnél érvényes jelenleg az a szabály, hogy amennyiben a légitársaság mondja le az utat, visszafizeti a jegyek árát. Valóban kerül, hogy inkább a voucher lehetőséggel élj, de nem kötelező. Én pont pár napja mondtam le az utat -a jarat nincs törölve- es ott szerepelt az információk között, hogy amennyiben a járat törlésre kerül, kérhetem a voucher kifizetését. De nem értem amuyg miért nem opció neked ez, hiszen a voucher 1 évig felhasználható.
12/14 A kérdező kommentje:
Mert nem fogok utazni. Még az utazással semmit nem tudok kezdeni, de a pénz viszont nagyon jól jönne.
2020. máj. 12. 12:33
13/14 anonim válasza:
Mégegyszer: a KLM és AZ Airfrance egy cég, törőit járat eseten vissza adjak a pénzt. Irtam, hogy most mondtam le egy foglalt utat, a feltetelek között ott van, hogy ha a jarat torlesre kerül, kérhetem a voucher készpénzre váltását. Nalad is ez kell hogy legyen a helyzet
14/14 A kérdező kommentje:
Már lassan két hónapja, hogy kitöltöttem a refund úrlapot az oldalukon és elküldtem a közvetítőirodán keresztül a refund kérelmet. Még mindig semmi...
2020. jún. 30. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!