Tényleg ilyen olcsó járatok is vannak már?
Kiwi.com alkalmazás szerint pl Budapest - Rimini (Olasz) 16 ezer Ft retur jegy.
Ez haláli kedvező mondjuk 10 évvel ezelőtti állapothoz képest. Basszus mondjuk 30 ból simán kijött volna a Gigi D’Agostino szilveszteri Party az Altromondoban.
Igen,lehet találni ilyet,de van olyan hogy csak kézipoggyászt vihetsz,vagy nagyin korlátozott a csimag súlya amit vihetsz magaddal.
A gép állapota nyilván nem lesz a legjobb(nem úgy értem hogy le fog szakadni a hajtómű félúton,de bent nagy kényelemre ne számíts)
Aztán ott van a leszállas,ami lehet kissé kemény lesz(olyan Ryanair-féle "törjük ki a futóművet"szabadeséses landolás).
Persze ez utóbbi egyáltalán nem biztos,csak előfordulhat.
Igen, vannak ilyenek. Mi pl nyáron párommal ketten 32 000 ft-ért utaztunk Görögo-ba.mármint oda-vissza volt összesen annyi. Tehát az 8000 ft/út.
Most Jordániába összesen oda-vissza 40 000 ft-ért utazunk.
5000-ért jöttem haza HHN-ról három éve (Wizzair). Fapadnál előfordul.
Rimini ugye klasszikus nyaralóhely, télen alig érdekel valakit, ezért olyankor olcsó. Nyugi, júliusra lesz ez ötvenezer is. Plusz a Ryanair elég jól meg tudja tippelni a keresletet, lehet, hogy ha idén is fellépett volna Agostino úr, akkor most is lett volna harmincezer.
Egyébként köszi a tippet, hogy olcsó az út Riminibe, engem nem a fürdés érdekel, hanem San Marino, akár hidegben is :)
"Tényleg ilyen olcsó járatok is vannak már?
...Rimini"
De csak ha nem zavar, hogy tél van és te leszel ott egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!