Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Tényleg ilyen olcsó járatok...

Tényleg ilyen olcsó járatok is vannak már?

Figyelt kérdés

Kiwi.com alkalmazás szerint pl Budapest - Rimini (Olasz) 16 ezer Ft retur jegy.

Ez haláli kedvező mondjuk 10 évvel ezelőtti állapothoz képest. Basszus mondjuk 30 ból simán kijött volna a Gigi D’Agostino szilveszteri Party az Altromondoban.

2020. jan. 1. 06:48
1 2
 1/12 anonim válasza:
7%

Igen,lehet találni ilyet,de van olyan hogy csak kézipoggyászt vihetsz,vagy nagyin korlátozott a csimag súlya amit vihetsz magaddal.

A gép állapota nyilván nem lesz a legjobb(nem úgy értem hogy le fog szakadni a hajtómű félúton,de bent nagy kényelemre ne számíts)

Aztán ott van a leszállas,ami lehet kissé kemény lesz(olyan Ryanair-féle "törjük ki a futóművet"szabadeséses landolás).

Persze ez utóbbi egyáltalán nem biztos,csak előfordulhat.

2020. jan. 1. 07:15
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
A legolcsòbb repjegy amit valaha làttam Berlinbe volt 6000èrt.
2020. jan. 1. 08:16
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Igen, vannak ilyenek. Mi pl nyáron párommal ketten 32 000 ft-ért utaztunk Görögo-ba.mármint oda-vissza volt összesen annyi. Tehát az 8000 ft/út.

Most Jordániába összesen oda-vissza 40 000 ft-ért utazunk.

2020. jan. 1. 08:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Télen mindig vannak ilyen olcsó jegyek. Én pl Eilatba vettem 6400-ért oda-vissza. Tavaly 3200 volt ugyanez. És ott még jó is az idő ilyenkor.
2020. jan. 1. 09:02
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
Csodálkozom, hogy ez csak most tűnt fel neked, a fapadosok hazai megjelenése óta (kb. 10-15 éve) ez a helyzet.
2020. jan. 1. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

5000-ért jöttem haza HHN-ról három éve (Wizzair). Fapadnál előfordul.

Rimini ugye klasszikus nyaralóhely, télen alig érdekel valakit, ezért olyankor olcsó. Nyugi, júliusra lesz ez ötvenezer is. Plusz a Ryanair elég jól meg tudja tippelni a keresletet, lehet, hogy ha idén is fellépett volna Agostino úr, akkor most is lett volna harmincezer.

Egyébként köszi a tippet, hogy olcsó az út Riminibe, engem nem a fürdés érdekel, hanem San Marino, akár hidegben is :)

2020. jan. 1. 13:30
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Ennél meg olcsóbbak is simán vannak, a legolcsóbb jegyem konkrétan ingyen volt. De 6k környékén nagyon sok helyre lehet menni, ha flexibilis az ember a dátumokkal.
2020. jan. 1. 13:35
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a rekord eddig Wizz volt 2990-ért Brüsszelbe, Toulouse Ryanairrel pedig 6000 volt. Abban igaza van amúgy az egyik fenti válaszolónak, hogy Riminiben most nincs szezon, így olcsóbb a jegy. De szemfülességgel és szerencsével még főszezonban is ki lehet fogni gyöngyszemeket, mi pl így voltunk tavaly Krétán fejenként 30 ezerért (retúr) júliusban. Ez nagy mák volt, mert simán elkérnek 2-3x annyit a fapadosok is ilyen időpontban ilyen útra.
2020. jan. 1. 14:14
 9/12 anonim ***** válasza:

"Tényleg ilyen olcsó járatok is vannak már?

...Rimini"

De csak ha nem zavar, hogy tél van és te leszel ott egyedül.

2020. jan. 1. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
Mi Dubaiba 30.000 Ft-ért oda-vissza. 9 napot leszünk kint.
2020. jan. 1. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!