Most fogok először repülni és az érdekelne, hogy lehet-e várakozni a reptéren és ha igen akkor azon belül is hol?
Szeretnék reggeli géppel menni és estivel visszaérkezni (nem ugyan azon a napon), de mivel vidékről indulok busszal ezért kb 6 órával előbb érnék ki és hazafelé is kb ennyit kéne várnom.
A másik opció, hogy délutánival megyek és délelőttivel jövök vissza, de igy kb 20 órával kevesebb jutna városnézésre, a célállomáson eltöltött időre.
2020. márc. 6. 16:16
1/10 anonim válasza:
Harmadik opció, hogy megmondod hova mennél + mennyiből és mi kombinálunk.
EGyébként a reptereken vannak székek, de 6 óra nagyobn unalmas ott.
2020. márc. 6. 16:24
2/10 anonim válasza:
6 órát ne ácsorogj a reptéren, abból 2-3 órát bátran szánhatsz városnézésre, kajálásra, stb. Persze ha sok a csomagod, akkor le kell depózni a buszállomáson.
2020. márc. 6. 16:34
3/10 A kérdező kommentje:
A városnézés jó ötlet a probléma, hogy mind a kétszer pesten kéne várakozni és éjszaka. Prága lenne az uticél és a ryanair kinálatában 06:05-ös és 15:35-ös indulás van. A későbbivel kapásból kiesik fél nap. Visszafele pedig 09:20-as és 21:20-as van. Ha a reggelivel jövök megint csak megrövidül 12 órával. Ami nekem megfelelő lenne az pedig kb 1,5x annyiba kerül. Szóval inkább várakozok összesen 8-10 órát ha úgy van. Maximum viszek egy könyvet.
2020. márc. 6. 17:03
4/10 anonim válasza:
Hát, nekem a legtöbb, amit reptéren kellett várakozni, az egyszer kb. 10 óra (Chicago), majd utána még közel 8 (London). A végére azt hittem, ott helyben őrülök meg, az összes bolt kínálatát kívülről fújtam, kiolvastam két könyvet, stb.
Chicagóban ráadásul éjszaka kellett várni, amikor - akármilyen hihetetlen egy nagy nemzetközi reptértől - semmi sem volt nyitva.
Szerintem, ha csak van lehetőséged, akkor ne tedd ezt magaddal. Inkább foglalj szállást Budapesten is, ahova mehetsz éjszakára.
2020. márc. 6. 17:41
5/10 anonim válasza:
Prágába miért nem vonattal mész? 6,5 óra alatt ott van az EC.
2020. márc. 6. 20:13
6/10 anonim válasza:
Prága vonat vagy busz, attól függően, hogy te melyiket preferálod. Teljesen felesleges repülővel menni.
2020. márc. 6. 20:23
7/10 anonim válasza:
Ha ennyivel korábban mész ki, akkor két helyen kell várakoznod. Egyrészt kint az előcsarnokban, amíg ki nem nyit a check-in. Ez a gép indulása előtt 2-3 órával nyit általában. Ott viszont többnyire nem nagyon van hosszabb távra tervezett lehetőség, tehát ez nem lesz kellemes. Aztán ha bemész, akkor a terminálban is fogsz várni még két órát, az sem sokkal jobb, mert többnyire kényelmetlenek a székek és minden iszonyat drága.
2020. márc. 6. 20:54
8/10 anonim válasza:
Nekem a leghoszabb repteri varakozasom 18 ora volt, de sok 6-10 ora is volt mar.
2020. márc. 6. 21:56
9/10 anonim válasza:
És ha előző nap felmész Pestre, és ott alszol, aztán reggel taxival kimész a reptérre? Vagy a reptér közelében is vannak szállodák/panziók transzferszolgáltatással. Mi mindig ott alszunk, ha reggeli géppel utazunk. Vecsésen pl. a Halászpanzióban.
2020. márc. 6. 23:45
10/10 anonim válasza:
Prágába felesleges repülni, ahogy írták. Azon felül, ha reggel 6-kor indul a gép, 4-kor kinn kell lenned a reptéren, alvás semmi, nem lesz nagy életkedved amúgy... Inkább éjszakai vonat, hálókocsiban.
Prága meg nem egy nagy szám, én nem törném magam ennyire...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!