Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Melyik reptéren kéne leszállno...

Melyik reptéren kéne leszállnom Londonban?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy iszonyat butának tűnök most, de Kilburnba szeretnék utzani, és elkadtam, hogy melyik repteret is kéne választanom az érkezéshez. Sajnos semmi normális információt nem találtam eddig.

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!

2020. jan. 11. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Hát nagyban nálam a repjegy áráról szokott függeni. De kétség kívül Lutont ajánlanám, mert általában oda a legolcsóbb a jegy (Wizz Air) Pestről, és onnan a legegyszerűbb eljutni Kilburnbe.
2020. jan. 11. 10:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Ment a zöld pacsi

2020. jan. 11. 10:52
 3/3 anonim válasza:
100%

Azert ez attol is fugg, hogy hany orakor erkezel.

De igen, Luton, Heathrow es City Airport kb ugyanannyi ido.

Stansted masfel ora, de a vonatjegy eleg draga, ugyhogy csak akkor, ha olcso a repjegyed.

Gatwick ugyanez.

Lutonnal national express busz altalaban, ami olcsobb, csak ha baleset vagy utlezaras van, akkor sokkal tobb ido lesz, mint 1ora 10 perc.

Heatrownal az a jo, hogy a Piccadilly line behoz a varosba par fontert, de gondolom a repulojegyek dragabbak.

2020. jan. 12. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!