Londonban lesz 9 óra várakozási időnk a repülőtéren. Szerintetek érdemes bemenni Londonba?
Figyelt kérdés
A gép 11:05-kor száll le, a másik pedig 20:45-kor indul.
Szerintetek érdemes bóklászni egyet Londonban? Már voltunk ott egyébként.
A Heathrow Express elvileg 15 perc alatt beér a Paddingtonra.
Köszönöm.
2016. aug. 30. 11:05
1/7 anonim válasza:
Ha már ismered Londont, akkor miért ne.
2/7 anonim válasza:
Én nem mennék, mert szerintem egy izgulás/rohanás lenne az egész, hiszen a gép indulása előtt 2 órával úgyis megint ott kell lenned a becsekkolás, stb. miatt.
3/7 anonim válasza:
Részben egyetértek a kettessel, meg engem személy szerint London nem különösebben vonz. De 9 óra annyira sok, hogy ha semmit nem csináltok, akkor szarrá unjátok magatok. Gondoljátok át előre hogy merre mennétek, mert arra meg nem elég idő hogy céltalanul bóklásszatok (kivéve ha már jártatok Londonban).
4/7 A kérdező kommentje:
Már jártunk Londonban. Amúgy a Heathrow Express-re a jegy kb. 18.000 Ft lenne kettőnknek oda-vissza.
2016. aug. 30. 14:18
5/7 anonim válasza:
9 óra egy reptéren nagyon sok, én bemennék.
6/7 anonim válasza:
18.000? az durva. Inkább akkor metró.
7/7 anonim válasza:
Szerintem menjél. Ha leszámolsz mondjuk 2 óra csekkolást, 1 óra utat, 1 óra biztonságit (bármi közbenjön) - még mindig marad 5 élvezetes órád. És az nagyon sok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!