Ti utaztatok már a felcsúti kisvasúton?
Soha nem fogok rajta utazni. Nem azért, mert nem vagyok fideszes, hanem mert nincs érdekes látnivaló a nyomvonalán. Nem is látok abban racionalitást, hogy éppen oda épült.
A Salgótarjánba tervezett bányászat átélhetőségi kisvasút ötlete sem hoz lázba.
Eleve suta érvnek tartom, hogy ezt is azzal indokolják, hogy mert a családok.
Lennének értelmesebb helyszínek kisvasúthoz, de nem akarok ötleteket adni, mert ahol értelme lenne, ott elcsúfítaná a tájat.
Gondoltam teszek egy kört Mészáros Lőrinc társaságában,legalább megkérdezem út közben hogy halad a piaca,az újság,lakásépítések,üdülők beszerzése és melyik autó a kedvence?
A kis Rahelt kioktatnám,hogy a kakis pelenkát miképpen tudja leerőszakolni a torkán,mennyit dolgozik egy ember csak a karórája miatt!
Miközben keringünk a 11 stadion között megérdeklődném,miért nem jutott ezekből az építményekből a felcsúti lakosság többszörösének, mondjuk: Szeged,Miskolc,Nyíregyháza,Győr,igaz egy kicsivel többe került volna,ha minden megyeszékhely kap belőle,úgymint az Adóhivatalt is el tudták osztani.
Szerintem a 11 stadion be tudná fogadni Magyarország összes hajléktalan emberét,persze növelném a kisvasút távolságát csökkenteném a menetidejét,hogy aki közben lett nincstelen BKK.jegy nélkül is beférjen,majd a miniszterelnöki hivatal fenntartási költségeiből fedeznék.
Kialkudnám a személyes névmások és a birtokos névmások évenkénti vizsgáztatását!
Elmesélném mennyire életképtelen a közigazgatás,az első osztályból a Nyugdíjbiztosítóhoz kerültek a diákok,a tulajdonvédelmet pedig a tolvajok felügyelik.Milyen megnyugtató ha a rendőrség rekordsebességgel kaszálja a gyorshajtókat, miközben ezalatt életet menthettek volna.
Fenomális ötlet a teremtett várólista,szerintem jobb gáz szipuzás közben meghalni mint gyógyszer nélkül rákos megbetegedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!