Mit gondoltok? Kedden a felcsúti kisvasúton egymás hegyén-hátán fognak utazni a vidám kopaszok?
A fizetett tapsolok szivesen beulnek majd egy-ket fizetett kisvonatozasra is.
Valahogy fel kene hivni a figyelmet az EU ellenoroknek arra, hogy ellenorizzek a megnyitas ota rogzitett utasforgalmat, ne csak vonatozgassanak.
"vidám kopaszok" az most mi akar lenni? Én kopasz vagyok (nem, nem azért, mert az a menő, és letaroltattam a fejemet, sajnos negyven éves koromra elköszönt a hajam nagy része), szóval én kopasz vagyok, de kikérem magamnak az általánosítást!
A kopaszság nem fideszesség, ne legyünk már hülyék, kérem!
ma 08:41
Persze, de az emberekben óhatatlanul kialakul a kép, mikor minden létező helyzetben beveti őket Kubatov, legyen szó rendezvényről vagy népszavazásról. De nyilván senki nem gondolja, hogy akkor most az összes kopasz fejű illető fideszes.
"Persze, de az emberekben óhatatlanul kialakul a kép, mikor minden létező helyzetben beveti őket Kubatov, legyen szó rendezvényről vagy népszavazásról. D"
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, már az első ilyen ügynél kopaszoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!