Szerintetek is büszkén vállon veregetheti magát a fidesz, hogy nem azért vannak hatalmon, mert olyan jók, hanem azért, mert a másik olyan pocsék volt, és kijátszották az embereket egymás ellen?
"Mindenki azt mondja, hogy a fidesz fog nyerni a következő választáson is"
Ezt úgy vélem teljesen kizárhatjuk.
"aki rá szavaz se azért, mert szimpatizál velük, hanem mert nem tud másra szavazni"
Én pont így vagyok vele. A maszop kijelentette, hogy elvesz tőlem nettó 80.000 Ft-t (egykulcsos adó, családi adókedvezmény) és a cigóknak adja. Ezek után biztos nem fogok rájuk szavazni.
bárkire hajlandó vagyok szavazni aki a fidesz után lesz a listán
BÁRKIRE!!!
szerintem ez mindent elmond a jelenlegi önkényuralom lemondatásának áhított vágyáról
""Mindenki azt mondja, hogy a fidesz fog nyerni a következő választáson is"
Ezt úgy vélem teljesen kizárhatjuk."
Tévedés, több ember elégedett a Fidesszel, mint hinnéd! A rezsicsökkentés óta még az MSZP-s ismerőseim közül is mondták, hogy több pénzük maradt másra. Remélem, hogy megint ők fognak nyerni, mi jobban élünk, mióta a Fidesz van kormányon!
"A rezsicsökkentés óta még az MSZP-s ismerőseim közül is mondták, hogy több pénzük maradt másra. Remélem, hogy megint ők fognak nyerni, mi jobban élünk, mióta a Fidesz van kormányon!"
Ja, jobban. Máról holnapra. És mi lesz holnapután? Semmi sincs ingyen!
A rezsicsökkentés finoman kifejezve is csak egy propaganda duma. Amit egyik kezükkel mutatnak azt a másikkal duplán lenyúlják. A gáz-, villany-szolgáltatók eddig is a világpiaci ár alatt adták szolgáltatásaikat. A hiány meg az állami költségvetésből lett kiegyenlítve. Magyarul: minél kisebb a rezsid annál többet vesznek el tőled más jogcímen.
Amúgy érdemes megnézni, 2010-ben mennyibe került egy kiló kenyér és mennyibe ma, de így a cukor a tojás.
Banki adó, telekommunikációs adó, stb. Aztán adnak 10% csökkentést, meg még 10%.
Ez pont ugyanaz, mit 2005-ben az MSZP művelt, csökkentettek itt-ott, toltak némi pénzt a gazdaságba, és mindenki mosolyogva dobta az rájuk a szavazatot, aztán lett vízitdíj, recept díj.
Aki azt hiszi, 2014-ben nem lesznek a választásuk után emelések, adóban meg árakban, az naiv.
Választási év előtt mindig ez megy. Csak sokan elfelejtik. Ígérnek ezt-azt, aztán utána rosszabb lesz, mint volt.
"Aki azt hiszi, 2014-ben nem lesznek a választásuk után emelések, adóban meg árakban, az naiv.
Választási év előtt mindig ez megy. "
Várom a konkrét példákat, hogy a Fidesz mikor emelte az árakat! Nem naivak vagyunk, hanem tudjuk, hogy a Fidesz nem egyenlő a komcsikkal. Ők a mi érdekeinket nézik, ellentétben a hataloméhes baloldaliakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!