Melyik wellnesszállodában jártatok eddig?
Sajnos mivel ezekre a szállásokra -az ingyenes kártyával- rázúdították a kulturált viselkedésre nem képes igénytelen tömeget, ezért normális ember kerüli az ilyen helyeket!
Természetesen inkább az Adriára megy.
Jaj ne már életemben nem voltam még wellneszben, hadd menjek már el, hogy én is tapasztalhassam milyen szar... igen, egy része szép kártyával menne, ezért kérdezek magyarországit.
Ha olyan várost mondtok, ahol lehet kimozdulni és van mit nézni, azt megköszönöm. Pécs. Szeged meg déli vidékek annyira nem érdekelnek. Visegrád jó lenne, de szerintem az baromidrága lehet.
14 vagyok
Még annyit hogy érdemes kipróbálni a wellnest mert jót lehet pihenni. Egyszer teljesen kibuktam a munka miatt és ezért utaztunk el. 3 nap alatt szuprül kipihentem magam. Ettől függetlenül szeretem a városlátogatásokat is. Arra megyünk amire éppen kedvünk van. Tavaly előtt bikali wellnes, tavaly olaszországi velencei városnézés. Idén plitvicei túrázás. Nyáron pedig zalakarosi wellnes és körül is akarok nézni. Szóval próbálj ki mindent amit tudsz és ne hallgass arra aki sz.arozza a wellnest. Attól még ha nem szeretek valamit először kipróbálom ha nem jön be , másnak még jó lehet.
Milyen munka miatt buktál ki te 14 évesen, utolsó?
Én nem járok wellnesezni, csak a henyélésről szól, de ha te szeretsz henyélni akkor menj, én biztos nem mennék
Megnézem az összes szállást amit írtok, és abból választok. Délieket is megnézem azért, hátha lesz valami nagyon jó.
Köszönöm szépen mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!