Hallottatok már Hódmezővásárhelyről? Jártatok már ott?
Figyelt kérdés
Írjátok le azt is hogy ti hol laktok.
Köszönöm!
2016. okt. 18. 19:15
1/7 anonim válasza:
Munkámnak köszönhetően mehettem el oda, egyik szállodájában voltam, igaz csak 4 napig, de nekem nagyon tetszett
2/7 anonim válasza:
Már hallottam róla, de még nem jártam ott. Az ország második legnagyobb városa.
3/7 anonim válasza:
Lazar Janosunk szulohelyerol? A hires-neves Lezerjani varosarol? Hogyne hallottunk volna, meg a vegen metrot is epit odaig Debrecenbol ez a maffiozo, ha hagyjak neki...
4/7 anonim válasza:
Van olyan magyar, aki még nem hallott Hódmezővásárhelyről?
5/7 anonim válasza:
Jártam már kétszer. Túl sok látnivaló nincsen, mert a belváros is lakótelep, de egyébként rendezett város. A fürdője nem rossz. Asszem már nincs 50 ezer lakosa, de volt neki, akkor kapott megyei jogú város címet.
Egyébként 2-es jól írta, Magyarország 2. legnagyobb városa. Csak nem lakosságban, mert az Debrecen, hanem területben. 487 négyzetkilométer, míg Budapest 525. Nyilván ebben nem csak a lakott terület van benne, hanem a külterület is.
6/7 anonim válasza:
3:
Nem Debrecenből, hanem Szegedből.
7/7 anonim válasza:
Nagyon sokszor jártam már Hódmezővásárhelyen, rokonaim élnek ott. Én Szegeden lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!