Jártatok már a következő helyeken, vagy a környékükön? Milyen emlékek fűződnek hozzájuk?
Ezek közül a Gyilkos-tónál jártam. Nagyon jó volt! A hegyen, ami a képről is látszik, van egy geoláda, érdemes felmenni, olyan kilátás van (Kis-Kohárd nevű hegyre)! Meg közel van hozzá a Békás-szoros, azt is érdemes megnézni. Erdély egy nagy élmény volt. Ha ott vagytok érdemes átruccanni Moldvába is - döbbenetes a különbség.
Szóval csak ajánlani tudom. :)
(Ha kiírod a helyeket, akkor könnyebb válaszolni a kérdésre, mint ezekkel a linkekkel - az elsőnél a turista ház és a táj Perkupa környékén is készülhetett volna.)
Köszönöm a válaszod!
Kirándultam már az összes helyen, melyeket belinkeltem.
Egyfajta nosztalgiázás a részemről ez a térkép-képnézegetés. :) Kíváncsi voltam, hátha valaki másnak is vannak emlékei az adott vidék(ek)ről, amelyeket megoszthatunk egymással.
Egyébként, jártam a Békás-szorosban is, bár a Kis-Kohárdra még nem mentem fel. Legtávolabb a Csalhó-hegységig utaztam el, de azon belül csak idáig (a központi rész oldalába) jutottunk el: [link]
Erdélyben-Székelyföldön eddig két alkalommal voltam, és Partiumban (Bihar-hegység területén) is kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!