Jártatok már a következő helyeken, vagy a környékükön? Milyen emlékek fűződnek hozzájuk? Mit gondoltok?
-Börzsöny (Diósjenő "felett", Nagy-Mána, Királyháza és Kemence környéke, Hollókő...)
-Balatongyörök
-Orfű (Mecsek)
-Bükk (Síkfőkút-Noszvaj, Bükk-fennsík, Jávorkút, Bükkszentkereszt, Olasz-kapu...)
-Mátra (Mátraszentimre, Galyatető)
-Székelyföld (Ivófalu, Hargita, Gyilkos-tó, Békás-szoros)
-Boga-völgye (Bihar-hegység)
Köszönöm a válaszod!
Voltam már az összes helyen, melyekről írtam. Nekem a Gyilkos-tó környéke is nagyon tetszett.
19:27
Értem... Nekem a négy hely közül talán a második legjobban tetszett, ha nem az első helyen áll.
21:08
Köszönöm a válaszod!
Van a Börzsöny-hegységen belül is egy Hollókő nevezetű, nagyon szép terület, csodás kilátással. Nem a falura gondoltam. [link]
A Balatonnál eddig alig néhányszor (2-3-4 alkalommal) voltam, de körbejártuk. Keszthely is (például) szép város véleményem szerint, de valamiért számomra Balatongyörök azon része, - amely a linkben látható - jön be inkább. Biztosan az akkori hangulati hatások miatt, nem pedig a kinézetéből adódóan... Magam sem tudom.
Orfűn egyszer (8-9 napos kiránduláskor) jártam, 2013 augusztusában. Imádom azt a helyet, jobban, mint a Balatont és környékét.
Mégis, a legkedvesebb / legszebb kirándulóhely számomra a Bükk. Ott, és a Mátrában jártam eddig legtöbbször.
Viszont, konkrétan tájszépség szempontjából Erdély is vetekszik a Bükkel.
Ajánlom a felsorolt erdélyi (és egyéb, eddig nem látott) helyek meglátogatását. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!