Ha utazás, inkább hazánkat járnám be, egyedül vagyok ezzel így?
Hollókő, Eger, Szeged, a Hortobágy, a Kéktúra szakaszai, újabb és újabb bringás Balatonkörök, a Dunakanyar.
Persze mennék külföldre is, de közel se annyira vágyom rá, mint az átlagember.
Mi van ha valaki szeret másokat elemezni?
Amúgy semmi gond a felfogásoddal, de ne sértődj meg azon ha valaki azt mondja rád,hogy szűk látókörű vagy, mert ez igaz. Valamilyen tekintetben mindenki az. Nem érdekelnek más helyek, nem érdekelnek más kultúrák, nem érdekelnek más ételek, csak ami itthon van. Ha ez nem szűk látókörűség akkor mi az? Egyzserűen nem vagy nyitott a többi dolog felé csak ami helyi. Ráadásul amiket felsoroltál azokat végig lehet járni 1-1 nap alatt.
Én már rengeteg részét bejártam a világnak, és hazánknak is.
Nem hiszem, hogy különbséget kell tenni. inden hely másért érdekes, más dolgokat tanulsz meg ott.
Ha leragadsz egy helyen, akkor nem fogsz fejlődni. ha minden évben ugyanoda jársz nyaralni akkor nem ismersz majd meg új helyeket.
Van, aki szeret sportolni, van, aki nem. Van, aki szeret főzni, van, aki nem. A legtöbb ember néz filmeket, sorozatokat, van viszont, aki nem. A legtöbb embernek az utazás a kikapcsolódás, mást csak fáraszt és szeret otthon ülni. Van, akit az egészség érdekel, mást az informatika, megint más regényeket fal.
Veled nem lennék jóban. Nagyon bántó dolgokat írsz, holott semmit se tudsz rólam és amit írtam, félreértetted.
Azért nem mondunk elvből véleményt a másikra, mert nem tudjuk, ki ő, honnan jött, mit érez, mit élt át s amit mond, tesz lehet félreértjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!