Ha utazás, inkább hazánkat járnám be, egyedül vagyok ezzel így?
Hollókő, Eger, Szeged, a Hortobágy, a Kéktúra szakaszai, újabb és újabb bringás Balatonkörök, a Dunakanyar.
Persze mennék külföldre is, de közel se annyira vágyom rá, mint az átlagember.
Gyakran járok külföldre.
Ezek szerint én egy "átlagember" vagyok.
Erre még nem gondoltam...
Bárkivel beszélgetünk, mindig külföld a téma utazás terén és ha mennek, külföldre mennek.
Nekem egy kéktúrázós, vagy hazánkban bringázós szabadság lenne ideális, úgy érzem.
ma 21:04
Ha te Magyarországot jellegtelen retek országnak tartod, akkor te vagy ostobán vaksi vagy, vagy soha nem voltál külföldön.
Tudod a politikát nem kéne figyelned, ha az ország domborzati szépsége van ellőtted.
Franciaország, Anglia, Thaiföld, Vietnam .. na ezek retkes országok, de el kell ismerni, hogy meg van a maguk szépsége.
Magyarország is gyönyörű ország, tele van mesés tájakkal. Európában egyedülálló a sok termálvizeivel.
Én Angliában élek, és sok angol, skót, ír barátunkat vittem már Magyarországra nyaralni. Mind csodásnak tartotta. Aki nyaral azt nem érdekli a korrupció, a politika. Te szimplán ostoba vagy ha nem látod az ország szépségét.
Külföld alatt általában Velencét, az Alpokot, Párizst, Londont, Tokiót, az Isztriát, stb. érti az ember, azok mellett meg valóban elég haloványka mondjuk Balaton, Szeged meg a Kéktúra...
De hülyeség összehasonlítgatni a kettőt. A külföldi utazásokhoz az országban egyedül Budapest hasonlítható a látnivalók számában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!