Hol tudnék teljesen egyedül eltölteni egy hetet, akár többet is?
Szeretnék kicsit magamba nézni, és az egyetem, munka, magyar valóság stb. elől egy kicsit elutazni valahova, ahol tökéletesen, teljesen egyedül lehetnék, mindenféle befolyásolástól távol, hogy kicsit elgondolkozhassak azon, hogy mi az, ami igazán számít.
Viszont nincsenek rá százezreim, vagy millióim, hogy elutazzak egy lakatlan szigetre, vagy egy hegyi szállóba, és ott egyedül lehessek. És nem is egy balatoni nyaralót keresek, amit egyedül kiveszek.
Valami olyasmit keresek, ahol a világtól elzártam lehetek, lehetőleg itthon, Magyarországon.
Nagy, sűrű, sötét erdő közepén.
(Hegyi szállóban hogyan lennél egyedül?)
Vannak kolostor-szerűségek pl, keress rá légyszi', most mennem kell, és Mátraverebély-Szentkúton is láttam nagyon korrekt zarándokszállást.
Sopron mellett és Bp-től nem messze is láttam 2 jót a neten.
Érdekel, hogy ilyesmire gondoltál?
Az utolsó két kommentelő ötlete/tippje nagyon jól hangzik. Utána fogok nézni. Köszi! :)
Ha bárkinek van bármi egyéb ötlete. Ne tartsa magában! :)
falusi szálláshelyeket is kereshetsz, kis kulcsosházféleségek, és a településen sincsenek sokan.
De elmehetsz kisebb panzióba is, és mondhatod a gazdának ,hogy egyedül akarsz lenni, ne zavarjanak és tiszteletben fogja tartani
Előző is én vagyok :)
Esetleg kaphatnék pici zöld tappancsot, mert rossz az átlagom és mindjárt itt az év vége :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!