Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha utazás, inkább hazánkat...

Ha utazás, inkább hazánkat járnám be, egyedül vagyok ezzel így?

Figyelt kérdés

Hollókő, Eger, Szeged, a Hortobágy, a Kéktúra szakaszai, újabb és újabb bringás Balatonkörök, a Dunakanyar.

Persze mennék külföldre is, de közel se annyira vágyom rá, mint az átlagember.

2017. jan. 19. 20:04
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
34%

Egy hét alatt bejárhatod kocsival, a felébe szinte nincs semmi, és dögunalmas.

Tavaly mi volt hogy három karácsonyi vásárt néztünk meg egy nap alatt.

A Székesfehérvári kivételével a többi botrány..

Nagykanizsán pl a Kalinkát húzta a zenekar xD

Kár, hogy a kocsiba maradt a mobil.

2017. jan. 19. 23:32
 12/25 anonim ***** válasza:

Az ember altalaban mire 17-18 eves lesz, az osszes altalad felsorolt helyen jart mar, van ahol nem is egyszer.

Raadasul ha oszinte vagy, hol vagy egy Szeged pl. Veronahoz kepest?

2017. jan. 20. 07:06
 13/25 anonim ***** válasza:
27%

Valószínűnek tartom, hogy a kérdező nem beszél nyelveket, nem ismer más kultúrákat, és keveset járt még külföldön.

Szerencsétlen módon ehhez a butasághoz egy nagy adag önbizalom is párosul, ami a legrosszabb párosítás.

A tudatlanság és a butaság együtt a legeslegrosszabb kombináció...

2017. jan. 20. 08:12
 14/25 anonim ***** válasza:

Én is megnéznék pár helyet de az a baj M.o-n amit meg lehet nézni főleg várak, emlékhelyek és túrázni, nekem meg nem a reszortom ez annyira. Külföldön se ülnék bícsen és napoznék, azt már csináltam görögöknél, ott is csak pár napig tudtam ülni a hátsómon.

Inkább látványosságokat nézek, városokat, ottani szokásokat (ünnepek, kaják) próbálok ki, szóval olyat amit itt nem tudnék megkapni.

Ha bejárhatnám a világot minden országnak meg akarnám nézni a legszebb városát, felpróbálni a nemzeti viseletét, és megkóstolni a nemzeti ételeit, azért mennék hogy újat, valami gazán mást tapasztaljak, de persze ezt akár Magyarországon is megtenném hiszen észak-dunántúliként valószínűleg teljesen máshogy élek mint pl egy dél-alföldi.

2017. jan. 20. 08:52
 15/25 anonim ***** válasza:
83%

Megvedenem a kerdezot, attol hogy tetszik neki Magyarorszag meg nem biztos, hogy beszukult. En bejartam Europa nagyjat, most is kulfoldon elek. Rengeteg szepet lattam kulfoldon, DE otthon is rengeteg gyonyoru hely van amirol ha csak egy kepet mutatok a kulfoldi ismerosoknek ravagjak hogy ide egyszer el kene latogatni.

Az a baj szerintem, hogy a legtobb magyar nem ismeri elegge a sajat orszagat. Illetve a szep helyek nincsenek elegge reklamozva (nehanyat leszamitva). Rengeteg termeszeti es tortenelmi ertek van (regi varromok stb.).

Ugyhogy mindenkinek csak ajanlani tudom, hogy a kulfoldi utak mellett nezzen korul otthon is...

2017. jan. 20. 09:21
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha utazás akkor inkább más kultúrákat, ételeket ismernék meg, nem pedig a hazait még jobban. Emellett én az aktív kirándulás híve vagyok, tehát ha tengerpart közelébe megyek mondjuk egy hétre akkor is 1 max 2 napot vagyok a parton. Inkább a helyi látványosságokat nézem meg. Az eldugottabb utcákat a turista részeken kívül ahol az ország igazi ételeit lehet enni. Emellett nagy kedvenc a hegyi gyalogtúra kb 4000 méterig, sátrazással. Habár nem sok országban engedélyezett a vadkemping, de nem igazán tudják kiszűrni a semmi közepén, ha este vered a sátrat és reggel egyből indulsz. Illetve szeretek tekerni az alpokban, ami azért jóval nagyobb kihívás, mint Magyarországon bárhol.
2017. jan. 20. 10:06
 17/25 anonim ***** válasza:
Olvasva itt a kommenteket, szerintem pont az a jó, hogy az emberek nem egyformák. Van, aki a Balatont látva ásít egy nagyot, van, aki meg órákig nem tud betelni a látványával, meg a tök váratlanul felfedezett pincészet tulajának kedvességével. Különbözőek vagyunk. Én pl Európa országainak 90 százalékát bejártam, láttam sok csodát. most a Balkánra, meg később az óceánon túlra készülök, repjegy megvan mindkettőre, a pontos program még nincs. Mégis egyre azon jár az eszem, hogy ebben a rettentő hidegben melyik hazai vízesést csodáljam meg és most valahogy ezt várom jobban. Mert ennek is megvan a különlegessége, csak rá kell érezni.
2017. jan. 20. 10:21
 18/25 anonim ***** válasza:
56%

bejartam Azsiat, voltam D Amerikaban, Afrikaban mindenhol kedvesebbek az emberek, mindenhol sokkal tobb csoda van es mindenhol jobban ereztem magam mint Magyarisztanban.

A kultura, taj valtozatosagarol mar nem is beszelek.

Aki nem kivancsi a vilagra az beszukult gondolkodasu idiota.

2017. jan. 20. 10:44
 19/25 anonim ***** válasza:

#18 Utolsó mondatodon pontosítva:

"Akinek nem egyezik a véleménye az enyémmel, az beszűkült...."

Nem vagyunk egyformák hálistennek.

2017. jan. 20. 11:37
 20/25 A kérdező kommentje:

Ami a legnagyobb bajom az emberekkel, az mind megnyilvánul ennél a kérdésnél. Aki nem úgy szereti, mint a többség, azt bántjuk, jelzőket használunk rá, önjelölt pszichológusok vagyunk, elemezgetjük, ítélkezünk felette.

A világ akkor lenne jó hely, ha elfogadnánk másokat olyannak, amilyenek.

Ha valaki nem szűklátókörű, az feltételezi azt, hogy érdekli annyi minden, hogy IDEJE nincs másokat elemezni, ítélgetni, véleményezni.

2017. jan. 20. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!