Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Érdemes vissza költözni...

Érdemes vissza költözni Magarországra?

Figyelt kérdés
6 éve hollandiába élek családommal elgondolkodtunk hogy vissza költözünk egy saját tehermentes családi házba.Csak azt nem tudjuk érdemes e és ha igen hol nézzünk házat .
2016. nov. 1. 06:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Főállású anyaként nem kapod meg as bruttó béredet, csak 30 ezer Ft körüli összeget.

De hegesztőként örülhetsz, ha bruttó 200.000.-at kaptok.

A családi pótlék kevés, és a családi adókedvezményből csak annyit vehettek igénybe, amennyi jöv. adót fizettek.

2016. nov. 6. 16:59
 22/30 A kérdező kommentje:
apa vagyok köszi :P szoval ha a bruttom kozel 350000 akkor kb mennyit is kapok a családiadókedvezménnyel? és ha a feleségem is dolgozik 8 orában.
2016. nov. 6. 21:18
 23/30 anonim ***** válasza:

Brutto 350e forintnak 331e forint a nettoja 3 gyerek eseten.

[link]

2016. nov. 6. 22:45
 24/30 A kérdező kommentje:
és ebből nem lehet megélni magyarországon ha tehermentes a lakás autó stb és semmi hitel nincs?Mert sokan panaszkodnak hogy nem lehet. persze ez igényfüggő is
2016. nov. 7. 06:27
 25/30 anonim ***** válasza:

biztos meg lehet elni, a kerdes az hogy milyen szinvonalon.

De tenyleg el akarod hozni a gyerekeidet a vilag egyik legjobb iskolarendszerebol Magyarorszagra? Azt akarod hogy ok is hegesztokent gürizzenek?

2016. nov. 7. 07:11
 26/30 A kérdező kommentje:
Nem viszont koszi. DE szerintem a hegesztes nem rossz magas szinvonalon. viszont mindennek meg van a maga arnyoldala. Itt sem kolbaszbol van a kerites. lehet be jon 2300 eu viszont a kiadas 1800 .ugyan ott vagyok nem? Plusz itt rengeteg az ado itt a legmagasabb. Es sokan vannak . Kicsi az eletter 17 millio regisztralt embernek harmada orszagba.
2016. nov. 7. 09:42
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem vagy ugyanott, mert a kozszolgaltatasok, az iskolarendszer, az egeszsegugy nagysagrenddel magasabb szinvonalu.

Neked mar mindegy, de pont a gyerekeidtol nem kene elvenni az eselyt egy jobb eletre.

Hajtsd oket hogy hozzanak ki minel tobbet magukbol, beszeljenek nyelveket, menjenek egyetemre. Ehhez a legjobb helyen vannak.

2016. nov. 7. 10:59
 28/30 EagleHUN ***** válasza:

"vilag egyik legjobb iskolarendszerebol"

25-ös. Nem Finnországban élnek!

Ha ez a fontos oda kell költözni! :)

2016. nov. 7. 11:38
 29/30 anonim ***** válasza:
Hollandia is elokelo helyen van minden ranglistaban. A 2012es PISA felmeresben konkretan megelozte Finnorszagot.
2016. nov. 7. 12:45
 30/30 A kérdező kommentje:
Igen ebben nem tudok ellent mondani amiket irtatok elottem. Es nem szeretnek rosszat a gyerekeknek sem ez termeszetes.lehet csak rul megszoktam itt es vagyik az ember a valtozasra de ha meg benne el az megint nem olyan jo es ujra ki akar jonni. Lehet maradunk a nyaralonal es surubben hazajarunk. Ugye mi az itteni penzhez nezzuk mar magyarorszagot tudom ez baj mert ott kozel sincs ennyi penz de lehet kiadassem . Nem tudom . AZ biztos hogy nem esik jol negyedevi kozel 500 eu adot vizetni merr egy jobb dizeles autod van!!!
2016. nov. 7. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!