Pikwik kérdése:
Szeretnék segítséget kérni. Zalaegerszegre szeretnénk költözni családi házba és abban kérnék segítséget hogy Zalaegerszeg melyik része lenne ideálisabb? Fő szempontjaim hogy legyen a közelben óvoda, orvosi rendelő, bolt, játszótér.
Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 12:37
1/5 anonim válasza:
Zalaegerszeg nem egy túl nagy város, magyarországi szinten is csak közepes méretű. Bármelyik városrészből autóval 5-15, helyi autóbusszal 10-25 perc alatt elérhető a belváros. Családi házas övezetek pedig közvetlenül a belváros mellett is vannak, nem csak a külvárosban. Itt teljesen hétköznapi, hogy a négy- és tízemeletes lakóépületek mellett családi házak vannak. Játszótér elég sok helyen van. Inkább az a kérdés, hogy mennyit szánsz a házra, mert vannak felkapottabb városrészek, ott értelemszerűen drágábbak az ingatlanok.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Olyan 10 millió körül gondoltuk és ami fontos lenne az a nagy kert.
2014. nov. 11. 22:11
3/5 A kérdező kommentje:
Már néztünk ki házakat csak nem tudom az adott környék milyen és hogy mennyire kieső részen van? Jánkahegy, Gálafej,Pózva
2014. nov. 11. 22:43
4/5 anonim válasza:
Jánkahegy közel van a belvároshoz, de eléggé dimbes-dombos környék szűk utcákkal. Szép a kilátás, de azzal számolni kell, hogy nem ott tolják le télen először a havat.
Gálafej az nagyon külváros, inkább hétvégi házak, szőlős pincék vannak ott. Persze egyre több ingatlan lakott, de még nem ez a jellemző.
Pózva, ha rám hallgatsz, ezt a helyet nagy ívben kerülöd. Régen jó környék volt, de egyre több arrafelé a "rejtett erőforrás". Nem véletlenül olcsók ott a hatalmas házak is. Külön rendőrségi körzeti megbízott is dolgozik a településrészen, ez szerintem mindent megmagyaráz.
5/5 anonim válasza:
Pózvát szerintem hanyagold, én kertvárosi vagyok és imádok itt lakni, kapásból van 3 általános iskola, 2 óvoda, 1 bölcsőde, 2 orvosi rendelő, közel van az erdő és 20-30 méterenként van játszótér meg bolt is :) Ságod van még közel, meg Nekeresd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!