Szombathely vagy Zalaegerszeg jobb?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 15:38
1/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen téren érdekel.
2/13 A kérdező kommentje:
csak ugy átlagban
bár sok mindenkitől halottam hogy szhely szinte mindenben jobb
2013. aug. 13. 08:40
3/13 anonim válasza:
Én azért ezt nem merném ilyen határozottan kijelenteni...
4/13 A kérdező kommentje:
hát én igen mert utána néztem
2013. aug. 14. 11:47
5/13 anonim válasza:
Én meg ismerem mindkét várost, mert éltem néhány évet mindkettőben. Azért kíváncsi lennék, hogy miből állapítottad meg ezt?
Várj, kitalálom: szombathelyi vagy? :) (én nem vagyok se zalaegerszegi, se szombathelyi)
6/13 A kérdező kommentje:
Én nem,Soproni vagyok csak a nagymamám lakik Zalaegerszegen és szokta mondani,hogy nem szereti azt a várost csak nagyon sok minden köti oda ezért lakik ott még mindig.
2013. aug. 15. 22:02
7/13 anonim válasza:
Sárváron születtem, Szombathelyre jártam iskolába, s most Zalaegerszegen élek, s dolgozom. Nem szeretem ezt a helyet, hiányzik VAZSmegye. De szerintem ezt döntse el mindenki magának.
8/13 kikicsoda válasza:
Nekem, innen, Debrecenből szimpatikusabb Zalaegerszeg.
9/13 Alexander99 válasza:
Csak agy példa:
Amiben Zalaegerszeg jobb: AquaCity.
És amiben Szombathely: Savaria Történelmi Karnevál.
Lásd egy helyről:
10/13 anonim válasza:
Zala megyei vagyok :D szóval csak ajánlani tudom Zalaegerszeget,imádom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!