Szerintetek elvigyem a macimat Dráma táborba? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Nyáron megyek Dráma táborba,és van egy macim,akit majdnem mindenhova elviszek.A macim fel van öltöztetve:egy kék rövidnadrág van rajta és egy fehér póló,itt az a gond hogy ha a a táborban meglátják a fiúk(akik velem egy idősek)akkor ki fognak nevetni,és én ezt nem akarom!Szerintetek elvigyem a macim?=)
12/L
2010. ápr. 20. 16:07
1/23 A kérdező kommentje:
Mert a fiúk minden nap többször átjönnek hozzánk,és dumálunk,meg ilyenek=)Tehát megláthatják:/
2010. ápr. 20. 16:09
2/23 A kérdező kommentje:
És ez nem kamukérdés
2010. ápr. 20. 16:10
3/23 anonim válasza:
Nekem egy kis vízilovam van, amit mindenhová viszek magammal, és az elmúlt tizenpár évben senki nem nevetett ki érte.
36/f
4/23 A kérdező kommentje:
Tényleg?Az jó=)
2010. ápr. 20. 16:23
5/23 anonim válasza:
Nekem egy pörölyfeju capam van. Mindenhova viszem magammal, repulon is kezben cipelem :D. Es senki nem szol erte, meg ha szolna se erdekelne.
Vidd a medvet!
6/23 anonim válasza:
Ja, es 25/L voltam a pörölyfejuvel
8/23 A kérdező kommentje:
Eddig úgy látszik viszem :)
2010. ápr. 20. 16:39
9/23 anonim válasza:
nekem van egy esztergám már vagy egy hónapja, mindenhova magammal viszem 16/F
istenemdehülyekérdés.. xD
10/23 A kérdező kommentje:
nem is,mert ez egy ^^cuki^^ kérdés :P
2010. ápr. 20. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!