Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elvigyem ha elvileg nem...

Elvigyem ha elvileg nem szabadna de szükségem lesz rá?

Figyelt kérdés
Szóval megyek 12 napra külföldre táborba és az értesítőlapon azt írták nem vihetünk mobiltelefont, mp3 lejátszót és semmi elektronikai eszközt.A telefont biztos elviszem, hiszen a szüleimmel muszáj lesz beszélnem, nem is engednének el úgy hogyha nem vinném, de hajvasalót is el kéne vigyem, mert a hajam sehogyse áll ha nem vasalom ki.Na meg az út minimum 10 óra és azalatt nem ülhetek csak csöndbe szóval az mp3 lejátszót is vinném.Ti elvinnétek a hajvasalót és az mp3 lejátszót esetleg más elektronikus eszközt?14/l
2010. júl. 23. 13:52
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha rossz kategória, nem vettem észre hogy van előkészületek rovat is.
2010. júl. 23. 13:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Valami fegyelmi táborba mész?

nem lehet hogy azt írták hogy felelöséget nem vállanka, vagy is ha elhagyod ellopják akkor ne sírjál miatta?

én tuti elvinném. Aztán ha komolyan nem engedik akkor max benthagyod a táskába. A buszon gondolom lesz majd tv. de mi is vittünk mindig pl hajszárítót, mert ha hideg van vizes fejjel csak nem rohangálhattunk.(akkor még nem volt hajvasaló) meg vittünk Walkman-t meg ha valakinek volt pl táska rádiója. elemlámpát is amin nekem volt rádió meg óra. és én voltam a menö, mert tudtuk hallgatni a rádiót együtt.

2010. júl. 23. 13:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem fegyelmi tábor, de elég szigorúak ahogy az értesítőlapból kiveszem.Telefonálni is csak a tábori telefonról lehetne este 7 és 8 óra között.De mindenre ráírom a nevem és a címem akkor csak nem lesz gond, mer tudni fogják kié.
2010. júl. 23. 14:06
 4/15 A kérdező kommentje:
Kihagytam hogy egy ember a 10 nap alatt 2-szer telefonálhatna a tábori telefonról.
2010. júl. 23. 14:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyenlő a börtönnel.
2010. júl. 23. 15:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam edzőtáborba, ami egy kiképzőtáborral volt egyenlő, de azért ilyenek még ott se voltak. Csak napi 4 edzés, hajnali kelés...stb
2010. júl. 23. 15:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
ÉN a helyedben a szüleimmel beszélnék, hogy balhézzanak ők a telefonért. Én tuti óriási cirkuszt csinálnék ha a gyerekem úgy menne külföldre, hogy megtiltanák neki a mobilt. Milyen tábor ez? Büntető? Bocs, de nagyon felhúztam magam ekkora szűklátókörű hülyeségen. Gondolom aki kitalálta utálja az ilyen dolgokat, de megtarthatná a hülyeségeit magának.
2010. júl. 23. 15:12
 8/15 anonim ***** válasza:
64%

Őszintén szólva szerintem az érveid nem valami erősek. A hajvasaló egyáltalán nem létszükséglet. Az mp3 lejátszóra sem lesz szükséged, mert gondolom, többen mentek és úgyis feltaláljátok magatokat a buszon. Mi pl. múltkor a sofőrnek adtunk cd-ket, azt hallgattuk a busz hangszóróiból. És eléggé utáltuk azokat, akik bezárkóztak a fülhallgatójuk mögé, ugyanis eléggé beképzelten hatott.

A mobiltelefon még valahol érthető, ha a szüleid ragaszkodnak hozzá, akkor vidd el, de némítsd le. Bár amúgy sem fogtok sokat beszélni (elég drága hívni is, fogadni is) és ha bármi gond van, úgyis őket értesítik először.

Viszont ha bármit is viszel: ne vegyék észre, hogy nálad van! Mert ilyen táborban képesek elvenni és csak a tábor végén visszaadni, ha kiderül, hogy mégis vittél, az meg senkinek nem jó.

2010. júl. 23. 15:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

ès gondlod ha ráírod a nevedet akkor vissza adják? akár a szobatársad is meglophat, vagy egy zsebes, vagy csak lerakod valahol és nem találod többet. ezek nagy összegek és nem akarnak a felügyelök felelöséget válani érte.

Szóval úgy vidd magaddal ha nem baj ha ellopják esetleg. De mindenképpen mond el a szüleidnek.

2010. júl. 23. 15:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem engedném el a gyerekem olyan táborba, ahol ilyen megkötések vannak.
2010. júl. 23. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!