Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elvigyem ha elvileg nem...

Elvigyem ha elvileg nem szabadna de szükségem lesz rá?

Figyelt kérdés
Szóval megyek 12 napra külföldre táborba és az értesítőlapon azt írták nem vihetünk mobiltelefont, mp3 lejátszót és semmi elektronikai eszközt.A telefont biztos elviszem, hiszen a szüleimmel muszáj lesz beszélnem, nem is engednének el úgy hogyha nem vinném, de hajvasalót is el kéne vigyem, mert a hajam sehogyse áll ha nem vasalom ki.Na meg az út minimum 10 óra és azalatt nem ülhetek csak csöndbe szóval az mp3 lejátszót is vinném.Ti elvinnétek a hajvasalót és az mp3 lejátszót esetleg más elektronikus eszközt?14/l
2010. júl. 23. 13:52
1 2
 11/15 anonim válasza:
82%
hát zenét telefonon is tudsz hallgatni, hajvasaló meg egyáltalán nem kell.
2010. júl. 24. 05:05
 12/15 A kérdező kommentje:
A telefonomon nem tudok zenét hallgatni, nincs rajta semmi és nem is tudnék rárakni semmit már elég régi de még működik.A hajvasalót elviszem, megkérdeztem akivel megyünk hogy elvihetem-e és azt mondta hozhatom.
2010. júl. 24. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Telót mindenképp vigyed :)

Hajvasaló szerintem sem szükséges, minek akarnád vasalgatni a hajadat? :D Úgyis fogtok szerintem locsolkodni meg minden, meg nem hiszem, hogy mások is arra törekednének, hogy egy táborban tökéletes külsejük legyen =)

mp3 sem olyan fontos szerintem, úgyis ökörködni fogtok egész úton. Am. hány órás az út? Mert mondjuk 5-6 órát kilehet bírni nélküle is. [ha pl. Szerbiába, Romániába, vagy valamilyen szomszédos országba mentek], ha hosszabb, akkor te tudod =D

2010. júl. 24. 21:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát hosszabb lesz az út mivel Ausztriába megyünk Salzburgaburgba de Pesten meg kell állnunk még felvenni a csoport másik felét.Lehet megbeszéljük, hogy valaki hoz egy hajvasalót és azt használjuk közösen de mindenki letörli miután kész, hogy ne kapjunk el semmit egymástól.Édesanyám azt mondta hajszárítót is kéne vigyek de szerintem az felesleges mert itthon se szoktam megszárítani a hajam.
2010. júl. 25. 10:59
 15/15 anonim válasza:

Hajvasaló, omg xD 12 napig csak kibírod nélküle.

Telót vigyél, senkinek nem kell tudnia, hogy van nálad.

Mp3 sztem nem fontos, de te tudod.

2010. júl. 28. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!