Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hová menjünk "osztálykiránduln...

Hová menjünk "osztálykirándulni"? Jún. elején lesz,20 gyerekkel. Van ötletetek?

Figyelt kérdés
Állatkert, vadaspark megvan, csak akkor lenne jó, ha vmi egyéb lehetőség is van mellette.
2016. febr. 4. 10:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nőtincs, Seholsziget. Tavaly volt ott az osztály, akkor voltak másodikosok és rengeteg program van: állatok, kézműveskedés, kalandpark.

A másik, amit nagyon élveztek, az a szentendrei skanzen, ahol a paraszti életbe kaphatnak betekintést. A fiúk fiús munkákat végeztek, a lányok lányos teendőket. Nagyon élvezték!

2016. febr. 4. 12:27
 12/12 anonim ***** válasza:
A Katicatanyát nem tudom, ismeritek-e, szerintem szinte minden korosztálynak szuper, de az ekkoráknak pláne nagyon jó. Mi tavaly gyereknapon voltunk az akkor hétéves fiammal, imádtuk, ráadásul a végén annyit csúszdáztunk (szerintem az benne a legjobb), hogy este altatni egyikünket sem kellett :D De van ott minden más is, állatok, mindenféle játék, labirintus, gokart, stb.
2016. febr. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!