Hová menjünk "osztálykirándulni"? Jún. elején lesz,20 gyerekkel. Van ötletetek?
mekkora gyerekek?
kalandpark. zamárdi? mecsextrém?
vagy gemenc, kisvasút...
mi a keret? az sem mindegy.
Nekem sincs sok eszem, mi? :)
Ált. isk. 2. osztályosok.
Nagyából bármi jöhet, a kalandpark nagyon jó.
Keret még nincs meghatározva.
Ez Mecsextrém jól hangzik, bár 130 km... :)
Esetleg megnézhetnétek a Western-falut Tordason.
Az ugyan nem írtad, merre laktok, Tordas 30 km-re van Budapesttől az M7-es autópályától 10 percre. (westernfalu.hu)
Remélem, segítettem.
Bizony, segítettél. :)
Dunaújv. mellett vagyunk, Tordas közel van.
Egyébként valóban nem tragédia a 130 km.
Gyerekem tavaly az osztállyal lovastáborban volt, lovagoltak, több program is szerepelt a kínálatban, még kalácsot is sütöttek. Két hétig hallgattam az élménybeszámolót.
Jó tud lenni még a Gyermekvasút, azzal felmentek a János-hegyre, megnézitek a kilátót (ez ingyenes), és ha mindenki bevállalós (és van elég kísérő szülő), akkor Libegővel le a városba.
Szép kirándulás lehet még egy dunai hajóút, pl. Budapestről Esztergomig (ezt mi céges kirándulással csináltuk meg), de sok gyerek nem tud ennyi ideig megülni. Kiszállhattok Visegrádnál, megnézitek a várat, boboztok, hazafelé meg szerveztek buszt, addigra úgyis elfáradnak.
Pesten kívül is van még állatkert, érdemes körbenézni, és összekapcsolni egy kis városnézéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!