Hogy lehet azon túltennie az embernek magát, hogy egyedül megy mindenhova (családi programok) a gyerekkel?
rokonok szerte széjjel az országban, ha karácsonykor találkounk már jó
apja kb szürke szamár a ködben
barátnők elvannak a saját családjukkal inkább
és olyan rossz, hogy akármilyen szabadtéri rendezvény van(pl majális), vagy egy gyors "összedobott", pl gokartozás egy áruház előtt, vagy akár cirkusz, állatkert, stb mindenkinek lejön egyből, hogy sajnálatos egyedülálló anyuka az ember és mintha a tömeg forgatagában csak egy pici csendes magányos szigetecske lennénk.
szóval olyan szánalom az egész.
de a gyerek érdeke lenne pedig hogy ne maradjon ki ilyenekből.
Mert a homlokodra van tetoválva, hogy egyedülálló is vagy, nem arról van szó, hogy apuka nem ér rá??
Másrészt egyedülálló anyának lenni nem szégyen.
2 igen, kb teljesen így van olyan helyeken, ahova családok járnak nem is egy gyerekkel
próbálok ismerkedni, nem vagyok sikeres abban, hogy csak úgy elfogadjak egy férfit, akit fel tudnék vállalni nyilvánosan
én is próbálnék, de család mellé ahogyészreveszem nem hívnak
(pl bnőim nyitottak, de ha a férjükkel mennek rendezvényre, oda nem hiányzom)
Nem arra kell gondolni, hogy jaj egyedül vagyok. Hanem hogy klassz a program, és a gyerek mennyire élvezi.
Én majdnem 4 éve nevelem egyedül a kislányomat. Egy ideig volt egy párom, de a munkája miatt ugyanúgy nem tudott sehova velünk jönni. Vannak barátnőim, velük szervezek programot. Van olyan, aki szintén egyedül neveli a gyereket, de van olyan is, aki akkor jön velünk, ha a férje dolgozik.
De ha nem ér rá senki, akkor sem eszem kétségbe. Elvégre nincs ráírva a homlokomra, hogy egyedülálló anyuka vagyok.
Feleslegesen ne hergeld magad, csak élvezd a programokat. :)
Először lépj túl azon, h épp nincs párod. Kicsit építeni kéne azt az önbizalmat!
Én élvezem azt, h csak a gyerekeimre figyelhetek és igaza van az egyik hozzászólónak: nincs ráírva a homlokodra, h egyedül neveled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!