Magyarország legszebb városai, tájai?
Figyelt kérdés
Van egy Japán barátom aki azt mondta, hogy egyszer eljön ide, és megkért, hogy amennyiben ez bekövetkezik vigyem el Magyarország legszebb helyeire!:) Ötletek?2015. okt. 9. 21:06
1/6 anonim válasza:
Semmiképp ne vidd valamelyik alföldi részre. Ezzel mondjuk kizártuk az ország 78 százalékát.
NE vidd keletre, hacsak nem Lillafüred környékre viszed.
Esetleg a Balaton-felvidékre vinném, vagy Kőszeg környékére.
De tudod mit, ha nem figyel oda, átvinném a határon, hogy lásson valami igazi csodát. Ezek a japánok úgysem veszik észre, és az érdekükben csalsz. Ezt ne feledd...
2/6 anonim válasza:
Én ismerek par japánt és tudom, hogy a japánok imádják Szentendret és a Hortobágyot, mert számukra az az egzotikum. Mondjuk nem tudom mennyi idős a te barátod, mert kor szerint is változhat az érdeklődés.
3/6 A kérdező kommentje:
Uhh. Köszönöm! :) amúgy 25 éves! Azt mondta szereti a várakat, a folyókat, a múzeumokat, és a templomokat>-<
2015. okt. 9. 22:14
4/6 anonim válasza:
Bármelyik világörökségi helyszínre elviheted, mind érdekes valamilyen szempontból. Nem ok nélkül kerültek a listára.
De számos kis vagy nagyobb város van, ahol számtalan műemlék van. Hévízre is elviheted, az egész Európában egyedülálló. A Tihanyi-félszigetet is ajánlom. A Duna-kanyar nincs messze Budapesttől és szerintem nagyon szép.
5/6 anonim válasza:
Dunakanyar/Visegrád, Hollókő, Szentendre, Hévíz
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) mindenkinek ment a zöld kéz
2015. okt. 11. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!