Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol van Magyarország legszebb...

Hol van Magyarország legszebb helye?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát talán Budapest belső része történelmileg és építészetileg eggyaránt gazdag.

De Pannonhalmától kezdve Szegedig mindenhol óriási kincsek vannak. Szerintem egy 20darab egyenértékű hely lenne ha listát állítanánk, amit felső kategóriába sorolnék. Azok között nehéz lenne különbséget tenni. Az utána következők a listában már valamelyest tényleg gyengébbek lennének a mezőben.

2010. márc. 20. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy én 16 éves fejemmel írtam. Szóval nyugodtan meg lehet kövezni érte, mert még érettségim sincsen ... :D, de mondjuk az egész országot bejártam, ezért úgy éreztem leírhatom ezt.
2010. márc. 20. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem 100db egyenértékű listát is fel lehetne állítani.

Pl. Bükk fennsík Nagy mező. Vass Imre barlang. Füzéri vár, Boldogkőváraljai vár. Bátorligeti láp, Kis-Balaton. Még hosszan tudnám sorolni.

2010. márc. 22. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:

természet: Balaton, Zebegény, Fertő-tó, Szalajka-völgy (Szilvásvárad)

város: Szentendre, Budapest, Szeged, Pécs, Kőszeg...

2010. márc. 25. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!