Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon belül melyik a legszebb hely, ahol voltatok, és szívesen visszamennétek a házastársatokkal?
Előző vagyok.
Azt elfelejtettem írni, y Szilvásváradon a Szalajkában is van tó, ki lehet menni kisvasúttal is, de gyalog szerintem sokkal jobb, illetve ott a Fátyol vízesés, valamint van egy kis pénzes tú is, ahol kívánni szoktak az emberek :D
Mi Gyulán voltunk, amit nagyon élveztünk. Nincs tó, nincs hely/domb, lapos, mint a papírlap, viszont:
-legjobb cukrászda, kifogástalan száz évvel ezelőtti hangulat (100éves)
-gyulai vár
-várfürdő
-szép kis szökőkutak, jó hangulat. Szép arrafelé
Amúgy miskolci vagyok-ezt kellett volna ajánlanom először, de ide nem nyaralni megyünk, hanem itthon vagyunk. Meseszép környék, dehát hazabeszélek! :)
-Miskolctapolcai barlangfürdő-különlegesen szép ;-)
-Miskolc-Lillafüred, ott van a Harsányi tó, lehet pl csónakázni, vízibiciklizni
-Lillafüredtől egy kicsit kifelé ott van a Garadnán az a pisztrán telep, isteni finomságokat lehet ott enni. Van kisvasutunk is mondjuk ;)
-Ha valami különlegességet szeretnétek, a miskolci ortodox templomban van Közép-Európa legnagyobb ikonosztáza! ;)
-és elvileg a leghosszabb főút is Európában ;)
Amúgy Eger-Miskolc között van az egyik legromantikusabb-de legkanyargósabb autóút is...tavasszal voltam arra utoljára, meseszép, érdemes elnézni, ha bírjátok a kanyarokat ;)
kirándulni simán lehet, a hegyek közel vannak, és olcsóbb is, mint a Dunántúl. Ha komolyan fontolóra veszed, azért a hátrányokról is írok, de azt csak privátban, az objektivitás kedvéért ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!