Ugye mindenki bőrönddel fog menni?
Nyugodtan nézzetek hülyének, de szokásom hajnali 2-3 óráig elpánikolgatni a legnagyobb hülyeségeken...
Szóóval, ma elmegyünk a Balatonra az osztállyal. 3 napig maradunk ott. Viszek pár pólót, pár nadrágot, egy pótcipőt, a nesszeszeremet meg egy törülközőt (és még pár cuccot, amik jelentéktelenül kicsik) Ugye 3 napra nem hátizssákba kell pakolni, hanem egy kisebb gurulós bőrönd is elég? Ugye nem néz hülyének senki? (gyakori félelmem, hogy mindenki hülyének néz, mint látjátok, nem alaptalanul)
En 2 napra mentem bőrönddel es egy kézi táskával :'D
Es nem en voltam az egyetlen :'D
En jobban érzem magam, ha nem kell attól tartanom, hogy vajon visszafelé bele fog-e férni minden
Es ha csak ruhákat viszel es cipőt lehet tevyleg eleg a táska, de ha pl valami kaját: szendvics, chips...bármi
Akkor mar lehet, hogy jobb a bőrönd
Amugy próbáld ki melyikbe félsz bele kényelmesebben
Az oszt.tarsaid milyen táskát visznek?
Egy kisebb utazótáskát vittem, tökéletesen megfelelt, ketten bőröndöt hoztak, a többiek olyat mint én :)
Aznap reggel nem volt időm válaszolni, de elolvastam, köszönöm szépen a válaszokat, mennek a zöld pacsik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!